En Tidlig Anbefaling (Og er der et forlag til stede?)

IMG_4974

Det er ikke smart at anbefale en bog, man ikke er færdig med, men hvis den bare fortsætter halvt så godt, som den er begyndt, så er det kun rimeligt at skrive om den i tide til at du kan nå at få den hjem fra Amazon.

På vej til London i flyet, så Anne-Sophie (Kollega & Søster) nemlig en medpassager læse en bog. Vores medrejsende var helt fordybet i den, så Anne-Sophie kiggede nærmere på coveret, og det viste sig at være ingen ringere end Elizabeth Gilbert, der havde begået en ny bog.

Du kender Gilbert fra Eat, Prey Love og den fantastiske memoir-agtige gennemgang af ægteskabets kulturelle og historiske betydning, Gift, eller Committed. Gilberts nye bog er en roman. Den handler om det 18 århundrede, om at opdage verden, og om spændingsfeltet mellem videnskab og spiritualitet. Den har en stærk kvindelig hovedperson, og selvom jeg kun er 100 sider inden i den, er jeg vil med den. Den er gribende, fantastisk godt skrevet og en sand pageturner. Og hvis ikke der er et dansk forlag, der hapser den, så forstår jeg ingenting.

The Signature of All Things. Læs den. Og se, hvor julet den er pakket ind.

IMG_4973

10 kommentarer

  1. Åh ja! Glæder mig sådan til at få fingre i den. Har dog været så nørdet at bestille den hjem i den amerikanske udgave, hvor omslaget ikke er så julet. Nok en af de bøger, jeg har glædet mig mest til i år.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *