På Dybt Vand (Eller George Clooney i Prikker)

george-clooney-0001

Jeg tror det er så sundt at bevæge sig ud af sin comfort zone ind i mellem. At stikke foden i noget vand, man ikke har prøvet før, at tage chancer, at springe, at dyrke sin excentriske side, at stå ved sig selv, eller bare at gentænke, hvorfor man tror man ved alt og hvorfor man tror man har styr på det hele. Eller ikke har. Bare gøre noget andet, og se sig selv i et andet lys. Nogle gange kræver det for mig, bare at tage noget tøj på, jeg ellers ikke tør, eller sætte håret på en anden måde, eller gå hjem ad en omvej. Jeg tror det er sundt. Jeg tror også George Clooney har godt af at være i prik-camouflage. Ligesom jeg tror at både Kate Moss og Playboy har så godt af at se hinanden i øjnene. Det er det uventede match, og nogle gange er det når man gør det uventede at tingene går op i en højere enhed. Hverdagen holder, men det gør den også mest, hvis man gør den til noget nyt.

article-2518747-19DEEC0300000578-71_634x828

2 Comments
Previous Post
Next Post