Her Er Vi (i London)

IMG_4910

Elias og jeg er i London med Anne-Sophie, min søster og kollega. Vi er her i en kombination af arbejde (Anne-Sophie & jeg), og hygge (og alle tre). Det er ganske fantastisk, og bevæbnet med ipad, nintendo og en bamse kan det meste lade sig gøre. Elias er god at være på tur med, og i betragtning af at vi skulle have været i Afrika netop nu, var det simpelthen så fedt at det kunne lade sig gøre at rejse.

Vi sad fast i Kastrup i går, og senere på landingsbanen på grund af Bodil den Blæsende, og kom først meget sendt frem i nat. Elias tog det hele i stiv arm, og udviste mere tålmodighed og overbærenhed end jeg gjorde. Det var det Afrika skulle have gjort for os to, Elias og mig; få hevet os ud af vores vante rammer sammen, og vist os noget nyt. Heldigvis kan det lade sig gøre her også i det par dage vi er her.

(Og ja, det er mig med rygsækken. Når man skal have computer, børnegear, arbejdssager etc med, har jeg (gen-)opdaget, hvor praktisk den rent faktisk er…)

IMG_4923

Streets of London.

8 Comments
Previous Post
Next Post