Mit Kærlige Forhold Til Kaffe…

IMG_4685

IMG_4687

Det har været nogle hektiske dage. Ungernes kærlige forhold til diverse vira har sat mig lidt tilbage, og jeg er igen full on på kaffen. Det er som om der er en direkte og meget præcis relation mellem søvnbalance og koffein, og det er ikke for meget at sige, at jeg elsker kaffe. Jeg elsker smagen, og så elsker jeg hele den kultur der nogle steder kan være om kaffe. At sidde i Berlin og får serveret en kop kaffe som en hel anretning på en café (som ovenfor), eller at stå i Paris i baren på en café og få kastet små Café Noisettes over disken, indtil man står og hopper i et mild espressofix. Jeg er også vild med at kaffekulturen de sidste fem år har gjort sit indtog i Danmark, og at man faktisk kan forvente en god kop (man lægger også 40 kr…), når man bestiller en to go. Det er som om kaffen for mig repræsenterer små lommer af ro, og dem er jeg ret vild med. I mit barndomshjem hang der kaffekopper langs en hylde på væggen, hoveddøren var ulåst og kaffemaskinen bryggede konstant. Gæster var ikke nogle der blev inviterede, men nogle der kom forbi, selv gik ind og tog en kop kaffe. Det åbne hjem, den gode kop kaffe, ro og pause – alt det hænger sammen for mig.

 

 

17 Comments
Previous Post
Next Post