Gaveregn: Decléor

PROLAGENE_LIFT_Iris_miljoebilde-lores

Én ting er syge børn, noget helt andet er rynker, og ind i mellem har jeg selv oplevelsen af at de to ting følges ad. Så meget i tråd med den oplevelse er der i dag gaveregn; og denne gang med virkeligt lækre produkter fra Decléor. Det drejer sig om en maske, en creme og en serum fra Declléors nye serie, Prolagéne Lift.

Der er tale om en helt ny hudplejeserie fra Decléor, baseret på planteessenser fra iris og nye bioteknologiske landvindinger, har synligt opstrammende effekt på din hud, der fremstår fastere, ligesom antallet af fine linjer og rynker reduceres. Og så er der udviklet øvelser, så der også er basis for en god omgang ansigtsgymnastik.

Læg din kommentar her inden fredag aften klokken 21, og jeg trækker lod om de lækre produkter.

IMG_4770

218 kommentarer

 1. Apropos syge børn: jeg sidder nu med det tredie syge barn på en uge, så kunne da godt trænge til at fyldt rynkerne lidt ud

 2. At blive mor for foerste gang som 43-aarig hjaelper ikke rynkerne….Det ville vaere rart at proeve noget nyt.
  Rikke

 3. Uuuh- kunne da virkelig godt bruge lidt opstrammende til den aldrende hud 🙂
  Og god bedring med syge børn 🙂

 4. En baby- dreng med diarré og 39,8 i feber, en barsel der slutter på mandag og et ansigt med en rynke eller to mere, der trænger til lidt luksus..

 5. Tak for tilbudet om at deltage i lodtrækningen.

  Det glæder mig som altid at se hvor omsorgsfuld du er i så mange henseender.

 6. Det er ikke engang rigtigt koldt endnu, og allerede er mit ansigt “badet” i frostrynker af mine cykelturer om morgenen… please det er mine kinder der får denne gave ;o)))

 7. Åh, altså. Rynker og børn og træthed:-) jo tak, det kender jeg lidt til. Kunne sørme godt bruge lidt at dække eller udligne med…

 8. De seneste 3 måneder har været hårde at komme igennem og jeg kan klart se på min hud at fokus har været helt andre steder end på at pleje mig selv.

 9. Rynkerne har gjort sit indtog her, så cremerne vil være velkomne.
  God aften og god bedring til alle fra Louise Huss

 10. Åh synes også min syge datter giver mig rynker i hele hovedet. Mon præmien er løsningen. Jeg krydser fingre!

 11. Nøj hvor ville det være fantastisk med sådan et sæt! Jeg havde fødselsdag i går og fyldte 30(!) og det her sæt ville helt sikkert hjælpe på min alderskrise 😀

 12. Caroline 5 år: Mor, hvorfor putter du creme i hovedet?
  Mig: For at få færre rynker…
  Caroline: Hvorfor bruger mormor så ikke creme?

  🙂

 13. Jeg runder snart de 34 (på fredag!) og ville elske lidt fancy hudpleje. Og Decleor har jeg kun hørt godt om, så jeg er med 🙂

 14. Elsker Decleor og syge børn: Her kører vi på 3. uges mellemørebetændelse, så vi er i hård konkurrence til jer =)

 15. Tænk om jeg kunne være den heldige for en gangs skyld! Ville være julegaven jeg ikke selv har købt – for dem er der ikke nogen af….

 16. Fed giveaway! Den vil jeg da prøve at vinde til min mor (bare ikk’ sig det til hende ;-))!

 17. Åh hvor ville det dog være skønt med lidt selvforkælelse i en uge, der indtil videre har stået på en blodprop i lungen hos min mormor, min mors indlæggelse til operation i fuld narkose, min bedste venindes fars bisættelse og min søns nattelige opkast. Suk. Rynker, here I come!

 18. Åh ja, det kunne jeg godt lige trænge til. Med en 11 måneder gammel søn, det først er begyndt at sove godt nu, er min hud vist fyldt med rynker!

 19. Min søde mor er altid hjælpsom, selvom hun selv har rygende travlt. Arbejdet er begyndt at sætte sine spor, og jeg ved, at det går hende meget på. Jeg ville elske at forkæle hende med en december-overraskelse indeholdende disse lækkerier 🙂

 20. Iris en yndlingsblomst, siger blomsternørden her! I ansigtet? Ja det vil jeg rigtig gerne prøve! Aldrig prøvet Decleor, så måske muligheden byder sig nu? Krydser fingre! Ps. Super fin blog du har;-)

 21. Åh hvor ser de lækre ud de produkter. Er pt på barsel med mit andet barn og kunne i den grad bruge noget selvforkælelse

 22. Er lige blevet mor, og mere uddybelse behøves vist ikke til hvorfor jeg meget gerne vil vinde!

 23. Lækkert – elsker at prøve nye produkter! Og det der med rynker og fine linjer omkring øjnene, kommer desværre også selvom man ikke har børn endnu. Gisp!!

 24. Her er først børnene syge. Så blir far syg og nu mig. Og det kører i ring nu 3. omgang siden sommerferien. Sikke noget. Er også helt klar til ekstra hudpleje. God bedring til jer og din positivitet smitter altså Julia.

 25. 7-9-13… Ingen syge børn… Endnu! 😉
  Men derfor kunne huden nu godt trænge til lidt lækkerier her i den mørke tid 😉

 26. Som mor får man mange rynker. Bekymringsrynker, tvivlsrynker, smilerynker og skraldgrinerynker. Jeg har dem alle. Og jeg elsker dem. Men mine to skønne piger er kun 4 og 8 år, så hvis jeg ikke vil ligne en rosin når jeg bliver 45, så får jeg nok brug for lidt hjælp.

 27. Med en masse tid indlagt med min datter bliver man ikke belønnet med smuk og glansfuld hud – derfor er der krydsede fingre for den fine præmie herfra;-)

 28. Rynker er der ikke mange af (ENDNU) men syge børn AK OG VE – det kender jeg til. HÅBER ikke de rynker kommer nu, så lad mig vinde den lækre pakke : )
  Go bedring til alle med de små syge.

 29. Hvis syge børn og rynker er et kvalifikationskrav i denne lodtrækning så tror jeg at jeg lever op til det.
  Det ville være skønt at blive forkælet.

  Kh Heidi

 30. Lækre produkter – det kunne være skønt med lidt forkælelse til huden. Jeg kan så godt følge dig, Julia – jeg har selv 2 drenge : Én på 3 år og én på 1/2 år og man står jo af og til med syge børn, mangel på søvn samt begyndende grå hår og rynker – så ja tak – jeg synes det kunne være super lækkert med lidt forkælelse, som forhåbentlig kan hjælpe lidt på udseendet:-)

 31. Jeg kunne seriøst godt bruge en ny øjencreme. Eller bare noget, der kan gøre noget ved de dybe rander der efterhånden sidder under øjnene som en del af “pandalooket”. Mit barn sover elendigt!

 32. Det lyder som om i er hårdt ramt, god bedring til drengene, i skal jo være raske til jeres tur 😉

 33. Jeg har ikke selv børn, men har sikkert givet min mor lidt rynker gennem årene – så ville meget gerne forkæle hende med lækre produkter 🙂

 34. Decleor er simpelthen ren forkælelse for huden.
  Og elsker den skønne diskrete duft deres produkter har.
  Tak til dig for en spændende blog og god bedring til børnene.

 35. Jeg kan blive helt bekymret, når jeg i en alder af 35, har så forholdsvis mange rynker. Gys!! Det kunne være fedt at prøve, om denne rynkecreme virker;-)
  Jeg har i øvrigt også et styk meget varmt barn i dobbeltsengen lige nu…

 36. Har termin i dag, og er lige blevet færdig med at læse ‘hvor lagde jeg babyen’. Elsker bogen, men må indrømme: alle de ting som ingen andre før har fortalt, og som du beskriver helt ærligt – de kan give lidt rynker (og måske bliver det bare værre med bekymringsrynker lige om lidt?).

  Men tak alligevel – fedt at vide, at man ikke behøver at gøre alting perfekt!

 37. hold da op det er jo en drømme præmie!!! krydser fingre! linierne er begyndt og dukke op i ansigtet så ville være fedt med lidt god ansigtspleje

 38. Ja tak, fra en der snart fylder 40 år og på syvende år tackler egne børns jævnlige akutte astmaanfald og manglende søvn, men fandeme ikke medfølgende rynker 😉

 39. Åh suk – kunne også godt bruge noget rynkeudfylder! Skriver jeg her kl 02.55 mens jeg prøver at få yngstemanden på 3 mdr til at sove… zzzzzzzz

 40. Pis!! Troede mit spejl havde dårlig billedekvalitet, men det viser sig, at det “bare” er rynker. Kan de mindskes, ville det være noget af det skønneste i verden… så jeg hoppe med 😀

 41. Leder efter nyt hudpleje produkt til mit besværlige ansigt 🙂 så jeg vil meget gerne være med i konkurrencen 🙂

 42. Har en af hver på samme alder som dine to og kunne virkelig trænge til lidt opstrammende i denne hektiske tid, hvor blandt andet 48 pakker mangler at blive indkøbt inden søndag.

 43. Åh hvor lyder det lækkert og tiltrængt. Ingen syge børn – 7-9-13 og banker på træ – men en på tre og en nyfødt giver i sig selv behov for noget opstrammende (og opkvikkende)

 44. Ja tak så gerne, jeg har det der svarer til 2 dage tilbage i min creme og har ikke haft tid til at købe en ny…..tænker, at det må blive mens jeg køber julegaver til andre i Matas (en dag hvor de lukker sent og der ikke er en milliard mennesker)

 45. Jeg vil gerne deltage 🙂 Kender slet ikke mærket, men det lyder lækkert og hvorfor så ikke prøve noget nyt 🙂

  maja3012 (a) hotmail (.) com

 46. Jeg har i flere år brugt Décleor, men er skiftet til Balance Me. Begge mærker er super, derfor vil jeg gerne prøve de nye produkter fra Décleor.
  /Alice

 47. Jeg kan med glæde i stemmen sige, at jeg i år har flere rynker end barns sygedage. I år er hun frisk som en havørn. Min hud – knap så frisk.

 48. Åh, den skulle min mor eje! Hun leder sådan efter en god creme, men de er alle for dyre eller virker ikke optimalt – ville være en skøn gave at give hende 🙂

 49. Åhhhh jeg er dybt forelsket i vores datter på 3 år, men knap så forelsket i de dybe pande rynker det søde barn har givet/og kan give mig. …. jeg bruger dagæigt decleor creme, da det er det eneste min sarte hud tåler og jeg vil blive så glad hvis jeg vandt netop disse produkter. WOW

 50. Bliver også lige nu holdt vågen af to søvn-modstandere på hhv 6 uger og 2 1/2 år. Er samtidig kommet i rynkealderen. Så der er et behov, er stort behov :).

 51. Jeg er 100 på at antal timers nattesøvn er omvendt proportionalt med antallet af rynker. Især træls når man har små børn OG et job med nattevagter…

 52. Sikke mange hudgufstrængende k(v)inder 🙂
  Jeg ville også blive lykkelig, synes mit ansigt er blevet helt gråt og trist efter et alt for stresset efterår og et mikrolille budget til hudpleje :-/
  Håber du får lov at nyde noget selv også, Julia!

 53. Åh hvor ser det lækkert ud, lige sådan noget selvforkælelse man trænger til på denne mørke årstid…
  Jeg er med 😉

 54. Er der dog ikke bare nogen som kan aflyse vinteren i år?!?! Har lige kørt lillebror ind i vuggestue og går bare og venter på at de første baciller skal lægge hele familien ned. Jeg kunne i øvrigt godt bruge noget effektivt til huden, man ved, at man er ved at være gammel, når hovedpudemærkerne stadig ses 2 timer efter man er stået op 🙂

 55. Uha, sikke nogle lækre sager. Har haft en ansigtsolie derfra, og den var virkelig god, så gad godt prøve noget mere derfra.

 56. Åh ja! Følte mig ellers ung på SU, selvom jeg er over 30, men nu med barn nr 3 og 4 i maven står rynkerne og de fine linier pludselig tydeligt frem!

 57. Min søn er startet i vuggestue for en måned siden, og det betyder sygdom en masse og søvnløse nætter. Derfor ville det være SKØNT at vinde! Min hud vil takke dig:-)

 58. Min hud er kommet til at se mærkbart ældre ud den sidste uge, hvor der på skift har været 2-3 syge i husstanden – så min hud og jeg krydser fingre!!

 59. Lækkeri. Jeg kan desværre ikke sige mig fri for rynkernes komme – trods mangel på børn :o)

 60. Dejlig konkurrence. Krydser fingre for lidt forkælelse til træt ansigt. Her er vi også sygdomsramt med to børn, og hårdt arbejdsramt.

 61. Hver eneste rynke har en årsag og fortæller sin historie, men nogle af de historier behøver ikke være så synlige. Jeg ville gerne have hjælp til at få dem lagt i arkiv og cremen her er jo fra et super mærke så jaaaaa tak. KH Pernille

 62. Vil elsker at give den til min hårdtarbejdende mor i julegave! Især når man lever på SU hihi. Fed konkurrence og dejlig blog

 63. Øj manner – det er vist lige det mit trætte ansigt har brug for… 3 børn – i alderen 1-10 har givet mig lidt for mange folder… Men heldigvis også en hel masse smilerynker 🙂

 64. Min 2-årige går netop nu gennem skoldkoppehelvede. Nu er det jo også ved at være hele 2 uger (!) siden, at de slap taget i min store på 5 år. Med fare for at lyde som en klynke-mås, så ja! Man kan i dén grad se på ens trætte ansigt, når ungerne er syge 🙂

 65. Uha det ser godt ud! Det kunne jeg VILDT godt tænke mig at prøve. MUMS….de lækre Declor produkter. I love it!!! ;-=

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.