Gaveregn: Decléor

PROLAGENE_LIFT_Iris_miljoebilde-lores

Én ting er syge børn, noget helt andet er rynker, og ind i mellem har jeg selv oplevelsen af at de to ting følges ad. Så meget i tråd med den oplevelse er der i dag gaveregn; og denne gang med virkeligt lækre produkter fra Decléor. Det drejer sig om en maske, en creme og en serum fra Declléors nye serie, Prolagéne Lift.

Der er tale om en helt ny hudplejeserie fra Decléor, baseret på planteessenser fra iris og nye bioteknologiske landvindinger, har synligt opstrammende effekt på din hud, der fremstår fastere, ligesom antallet af fine linjer og rynker reduceres. Og så er der udviklet øvelser, så der også er basis for en god omgang ansigtsgymnastik.

Læg din kommentar her inden fredag aften klokken 21, og jeg trækker lod om de lækre produkter.

IMG_4770

218 Comments
Previous Post
Next Post