Pssst: Et Tip

IMG_4742

Hvis du følger med her, så ved du at vi her hos os er så heldige at arbejde sammen med og for Black Swan Fashion. De excellerer i brugbar mode, i lækker kvalitet og med nøje gennemtænkte detaljer. Deres kollektion er lille, overskuelig og fyldt med gode bud på netop de styles, du kommer til at bruge igen og igen og som kan styles op og ned og med meget få virkemidler gøres til din stil. Og… De starter udsalg i dag.

Denne lækre bordeaux cardigan er varm i novemberkulden, og har fine lynlåse ved lommerne.

Cardigan: Black Swan (Klik her). Jeans Selected (klik her). Tee Isabel Marant. Neglelakken er fra Essies winter kollektionen 2013 i farven warm and toasty turtleneck. De fantastiske flade støvler er foret med pels og det føles som at gå på skyer, når man har dem på og de er fra Rugged Gear og fås her.

IMG_4784

IMG_4786

Tee Black Swan (Klik her). Nederdel Black Swan (klik her). Støvler Howsty (Klik her)

Teen her er i fast silke foran, og med lækker blød jersey bag på; jeg har købt den to sæsonner i træk, og skal helt sikkert have en til nu på udsalget. Den er basis med lige præcis dét ekstra, som gør at man ikke kan leve uden. Den fantastiske nederdel er også Black Swan, men desværre SNART udsolgt, hvilket minder mig om at man SKAL være hurtig for at få de fine styles, og at du allerede nu kan booke et shoppingevent hjemme hos dig til den nye kollektion her.

(Og nej, dette indlæg indeholder ikke affiliate links.)

13 kommentarer

 1. Den sorte top er netop landet hjemme hos mig. Glæder mig til at få den på… Har på fornemmelsen at den hurtigt kan blive en favorit (sammen med alt det andet Black Swan) 😉

 2. Love it!! Har lige fået fat på to nye kjoler Candie og Camilla – foruden Carrie, som jeg er helt vild med – men jeg skal da helt sikkert ind og kigge igen… Især cardiganen er jeg ret lun på. Amira lærte os faktisk til homeparty’et at have tee’n i bukserne foran og løs bagpå – det ser så lækkert ud!

 3. Hold nu op, I er søde. TAK!
  Jeg er en størrelse M og nogle gange S i Black Swan.
  Ringen er fra Nicolette Stoltze (http://www.nicolettestoltze.dk/index.html) som ligger i Classensgade på Østerbro. Hun laver nogle meget smukke og enkle ting, og jeg er så heldig at have et par ting derfra.
  @Anita – ja, det er det Amira og de andre konsulenter kan – give nogle tips og tricks.
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.