Glædelig Mandag: 3 Videnskabeligt Beviste Genveje Til Lykken

Det er mandag. Det er november, den måned, der er flest af på året i Danmark. Den måned, der sammen med februar, kan føles som den hårdeste at komme igennem. Og så er det mandag. For at vi allesammen får en bedre uge har jeg gravet tre genveje frem til lykken. Jeg er faktisk ret vild med dem alle tre, skønt min favorit nok er den første:

IMG_4309

1. Vær Gavmild.

Et studie har vist, at folk, der bruger penge på andre end sig selv, har nemmere adgang til lykkefølelse. Vi får det simpelthen bedre af at dele, dele ud, og af ikke at holde på det bedste til os selv. (Læs om studiet her)

alheva_facebook

2. Brug Mindre Tid På Facebook

Nogle forskere har fundet ud af at jo mere tid du er på Facebook, desto mere ulykkelig bliver du, så på sådan en mandag som den her, kan det være at du skal sende nogen blomster (jvf punkt 1) fremfor at overspringshandle derinde. Klik her.

Front image_drinking-water

3. Drik 8 glas vand

Hvis du er velhydreret, påvirker det dit humør positivt. Klik her og læs.

5 Comments
Previous Post
Next Post