Derfor Har Jeg Ondt I Hovedet

foto-385

Jeg kommer sjældent ud. Det har vi vist efterhånden slået fast, men i går var jeg inviteret til to forskellige fester (det er så heller ikke sket de sidste 10 voksenår, tror jeg), og begge fester var hos vidunderlige, kloge, smukke kvinder, som jeg holder uendeligt meget af. Så jeg tog til begge. Jeg har lidt billeder fra den første – den anden blev danset væk. Og tænk at det findes, det søde liv, det liv, hvor mennesker man holder af, er lige inden for rækkevidde, der er vin i glassene og guirlander i loftet, og hvor glimmer er et must.

foto-387

 

7 kommentarer

  1. Åh, er helt misundelig. Ikke på ondt i hovedet – men fest. Kan ikke huske, hvornår jeg sidst var til en fest. Sådan en RIGTIG fest. Med lidt for meget vin, dans og glimmer. Du har klart fortjent det. 🙂

  2. Løvinden – ja, det er virkelig en anden form for spa…
    Linda – du har så meget ret!
    Bitten – det er alt for sjældent, man kommer til fest. I virkeligheden bør man jo selv holde nogle flere. Helt ærligt. Bare nogle flasker sprut og en playliste. Og: babysitning.
    Charlotte – ja, i dette nye liv føles tømmermænd jo helt… ok…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *