Et Mirakel På Tube – Bloggerevent + Vinderen Af Nukakas Kabale

Skærmbillede 2013-11-18 kl. 21.18.40

Nå, men du ved godt hvordan man ind i mellem er ved at læne sig tilbage af kedsomhed over at alle modeller er retoucherede, og at det derfor ind i mellem kan være uendeligt ligegyldigt med hudplejereklamer? Så se nærmere på dette billede – på den ene side af linjen (den hvor hun holder pennen) ser hun ud som hun ser ud. På den anden side har hun lagt cremen Optical Blur på sit ansigt. Den fjerner optisk linjer og pigmentering, og får kort sagt huden til at stråle. Billedet her har altså slet ikke været udsat for retouchen. Den lille tube ser sådan her ud, og i anledning af at den kommer til Danmark i januar, holdt vi sammen med Garnier en lille presse og en lille bloggerevent på vores kontor. Cremen har været så hypet i andre lande, at der har været ventelister på den ved lanceringen. Og jeg forstår det faktisk godt.

Skærmbillede 2013-11-18 kl. 21.22.45

Seriøst; jeg kan kun anbefale den. Den er god under foundation, eller alene, og bruges ovenpå din almindelige dagcreme. Det er photoshop på tube, og det virker.

Du får lige nogle snapshots fra dagen:

IMG_4305

IMG_4336

IMG_2769

Dejlige kollegaer, Julie & Anne-Sophie

IMG_4339

IMG_2759

Sammen med Sine, som er PR Manager hos Garnier, og som du kender her fra.

IMG_4337

Masser af kager, creme og kloge damer. Og fra Kage til Krimi og nemlig til Nukakas Kabale. Vinderen af den signerede udgave er: Baysen. Send mig en mail på julia@lahme.dk med dit navn og postadresse, så sørger jeg for at Helle signerer den og at du modtager din krimi med posten.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *