Vinderne af L’Oreál Paris med glimmer + Du er god til noget siger Lille Allan + Bogforum & Guld

På dag 2 på Bogforum kom min kære veninde forbi, og hun havde heldigvis ikke noget imod at knipse et par fotos. Jeg havde nemlig tænkt mig lidt om i dag og ikke taget for varmt tøj på. For én ting er sikkert: Der er tropiske varmegrader på Bogforum.

IMG_4507

Jeansne er disse fra Selected. De er i en virkelig lækker kvalitet og er den rette mellemting mellem højtaljede og lavtaljede, så de hverken sidder under numsen eller under armene. De fås altid, og du kan se dem her. T-shirten er fra lækre the baand, som jeg har rost til skyerne før. De prioriterer bæredygtighed og økologi og exellerer i toplækre prints. Teesne er bløde og lækre og min fås her.

IMG_4509

 

foto-388

Guldkæden er fra Susanne Friis Bjørner og rasler fint, stjernen er fra Pandora, og jeg har skrevet om den her før. Den smukke medalje er givet til mig af Lille Allan. Lille Allan er en figur i en fantastisk børnebog, som du kan læse mere om her, og budskabet er, at du er god til noget. Det er verdens fineste medalje at få. De blev delt ud i stort antal på Bogforum i dag af Politikens Forlag. Mere om Lille Allan en anden dag…

Og nu til vinderne af de to smukke glimtende sager til øjnene fra L’Oreál. Sagen er den, at der faktisk er hele fem vindere af denne gaveregn. Vinderne er fundet ved lodtrækning, og her er I:

Svenja Patommel

Mette Fuhr

hellep

Dianna – som bor her.

Manja Hansen

TILLYKKE og send mig en mail på julia@lahme med jeres adresser.

4 Comments
Previous Post
Next Post