Et Tip Til Dit Hår

IMG_4243

Efter lang tids søgen har jeg endelig fundet nogle hårnåle der er store nok, og så kraftige at man ikke behøver mange af de små for at sætte sit hår op. De bøjer ikke, og hvor du normalt skal bruge fem, kan du nøjes med at bruge én af disse. Jeg har rimeligt kraftigt hår, men har ladet mig fortælle (af forsøgskaniner) at de også er vildt gode, til glat og fint hår, hvis man vil have en knold, der sidder fast. Jeg bruger dem også til at lave hestehaler med, og til at holde håret væk fra ansigtet, når jeg har det hængende. (Eneste minus ved dem er at de bipper, når du går gennem security i lufthavnen…). Men jeg fandt dem her, hos balletbutikken. Jeg har bestilt et par gange nu, og de har en superhurtig levering fra webshoppen.

8 Comments
Previous Post
Next Post