I Berlingeren i dag… Med Flødeboller

IMG_3682

I dagens udgave af Berlingeren har jeg i anledning af blogbogen fået lov til at tale om løst og fast. Heldigvis var der både plads til en divapels, Bono og flødeboller, og hvad mere kan man ønske sig. Journalisten spurgte mig, hvornår jeg sidst havde gjort nogen glad, og jeg svarede at det var i sidste uge, da vi lagde hus til det hyggeligste Black Swan arrangement på kontoret. Der var flødeboller og bobler, og nogen stjal mine bukser for at prøve dem. Faktisk stod jeg i knæstrømper og trusser en del gange den aften. Det sker ellers ikke så tit på kontoret.

IMG_3683

 

4 kommentarer

  1. Hej Julia, det er faktisk ikke en kommentar til dagens indlæg, men i Politiken i dag lørdag er der i bog-tillæget noget om Caitlin Morans nye bog. Måske du har set det allerede. God weekend til dig og familien 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *