Gaveregn, Tendenser, Fredag & Farver

foto-373

Du ved det sikkert godt, men efter vi har været i krise i årevis, har vi lært at tænke os om. Vi køber tøj, der kan holde mere end én enkelt sæson, og denne tendens har nu bevæget sig over i accessories, og efterhånden også til skønhedsprodukterne. Blandt andet derfor er Essies efterårskollektion For The Twill Of It, sådan et hit. Jeg er vild med alle farverne! Den dybe blå nuance, der næsten er sort og den røde med et lille drys glimmer, kommer til at holde hele vejen til sommer. Den støvede grønne, cashmere bathrobe, er også så lækker og helt blød i tonen.

foto-372

Hele striben her kan blive din – du kan altså vinde en fuld efterårskollektion fra Essie; du skal bare smide en kommentar her, inden søndag aften, så trækker jeg lod. Og ja, HELE to kan vinde HELE sættet. Ren luksus.

foto-374

Præmierne er en gave fra Essie, og jeg modtager intet for at dele dem ud.

282 Comments
Previous Post
Next Post