Om Budskaber, Chokolade Der Mangler & Bare Tæer

I forbindelse med Blogbogens udgivelse, blev jeg interviewet til Magisterforeningens magasin, Magisterbladet. Det var en virkelig dygtig interviewer, der kom og han stillede en anden slags spørgsmål end jeg havde forventet. Så kom bladet, og de havde (fandme) sat mig på forsiden. Jeg blev (sgu da) helt mundlam! Her er det, og nedenfor finder du et link til magasinet. Interviewet kan læses på side 38.

Skærmbillede 2013-09-20 kl. 10.08.40

LÆS MAGASINET OG INTERVIEWET HER.

14 kommentarer

  1. Den er da en god forside, og en god pointe, der ofte bliver overset.

    Artiklen er rigtig fin, og din blog blev indkøbt samme dag og læst dagen efter:-) Resultatet er, at jeg blogger igen efter mange måneders pause og med en nyopdaget fornøjelse.

    Tak!

  2. Fin artikel – jeg må indrømme, at jeg aldrig har åbnet mit Magisterblad så hurtigt før og da slet ikke som det første en lørdag morgen 😉

  3. Jeg er én af dem, der får magisterbladet i min postkasse. Dejligt at se dit kønne ansigt på forsiden, Julia. Og ikke mindst at læse den fine artikel. Bonus er, at hver gang min 20 måneder gamle søn ser forsiden og dit billede, udbryder han: “muar, muar” (= mor). Den sammenligning kan jeg bestemt godt leve med! 🙂

  4. Det er en virkelig fin artikel, Julia! Og nysgerrigheden omkring tv-programrækken er vakt hos mig 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *