Så er det vist nu vi skal kæmpe for vore rettigheder igen. Husk at råbe højt!

I Hedensted er der en gruppe abortmodstandere der har sat 16.000 kors op for at mindes de aborter, der er åbenbart bliver gennemført i Danmark om året. Modstanderne mener at det er 16.000 børn de mindes.

Jeg mener at det er 16.000 frie valg.

Jeg vil ikke her diskutere hvornår man har ret til en abort, for jeg er i den grad pro kvindens ret til at vælge, men jeg vil gerne minde om at rettigheder forsvinder, hvis vi ikke taler om dem.

Vores ret til et frit liv. Vores ret til at give de børn vi får et godt liv. Vores ret til at være de kvinder, mennesker, individer, vi gerne vil være. Hvis ikke vi husker at tale om de rettigheder, andre har tilkæmpet os, og at tale om at bruge dem, forsvinder de lige så stille. For så er der tilsyneladende ingen grund til at bevare dem. Jeg har aldrig selv fået en abort. Men hvis jeg skulle stå i den situation at have brug for en – uanset hvad mine bevæggrunde så måtte være – vil jeg nødig stå i en amerikansk eller britisk eller for den sags skyld irsk situation, hvor den offentlige fordømmelse bliver så hård at hvad der må være en personlig sorg / udfordring skal blive et offentligt anliggende. Så kvinder – BRØL! Lad os kæmpe imod fordømmelsen og den form for udefrakommende forsøg på at bestemme over vores kroppe, fertilitet og liv.

20 Comments
Previous Post
Next Post