Sofus, 2 år.

I dag er det Sofus 2årsfødselsdag.

Han er 2.

2!

Jeg forstår det ikke. Solen skinner, og vi har holdt en lang formiddag fri sammen, hvor han selv har fortalt mig, hvor gammel han er og at han er stor. Han er et lille mirakel – drengen der kom gennem P-piller, operation, fejlmedicinering og alt muligt andet, og som smilede fra fødslen. Verdens stædigste dreng. Den store lykke i en lille krop.

Jeg må knibe mig i armen over min lykke, over mit held, over muligheden, over at jeg kan sidde og drikke morgenkaffe i lyset fra efterårssolen med to drenge, som elsker hinanden, som har det godt, og som træder ud i verden hver dag med fis og ballede og glimt i begge øjne, og som har vilje nok til ikke altid at gøre som nogen siger til dem.

10 kommentarer

 1. @Lotte – synes også stadig han er ret ny…
  @Sine – Du er en SKAT! TAK!
  @Lis – som Tina Fey siger: The days are long but the years are short

 2. Stort tillykke med ham!
  Jeg kan helt mærke lykkeboblerne i maven, når jeg læser dit fine indlæg 🙂

 3. Hjerteligt tillykke med Sofus….. NYD ham( og hans storebror) inden man ser sig om flytter de altså hjemmefra….

 4. Tillykke med ham ❤
  Min datter bliver 2 år. T O Å R. d. 7. oktober. Jeg fatter det ikke.
  Overhovedet.
  Men det er en skøn alder. Med alt hvad den indebærer 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *