Om Skjorter & En Artikel I Jyllandsposten

foto-370

Jeg har været så heldig at være del af denne store artikel i JP i dag. Den handler om blogging, og om fænomenet blogging. Den stiller også det efterhånden evindelige spørgsmål om hvorvidt og hvor mange penge man kan tjene på blogging, og en af de dygtige bloggere, jeg har interviewet til Blogbogen, nemlig Kia, er også interviewet om sin karriere.

Jeg vidste jeg skulle fotograferes til artiklen, og selvom jeg har prøvet det nogle gange efterhånden, så synes jeg faktisk det er svært. Som selv mine bedste veninder fortæller mig, er jeg ikke altid særlig fotogen, men heldigvis var det en tålmodig fotograf, der kom.

IMG_1470

Jeg har i dag fået nogle mails om artiklen – den gik faktisk ikke på indholdet, men på skjorten. Den fine prikkede skjorte ser nemlig sådan her ud meget tæt på, og er fundet hos River & Raven, som specialiserer sig i bæredygtig og økologisk mode. Mærket er et fransk et af slagsen, og hedder Valentine Gauthier.

44b90a18b5e950c4f96ce8fe385547b8

7 kommentarer

  1. Og i Magisterbladet også. Har haft det liggende på bordet i nogle dage, og i eftermiddags kom jeg til at kigge ordentligt på forsiden, og sagde højt “hov hende der kender jeg da”.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *