Hemmeligheder, Kuffertkaos & Indian Summer

Jeg er i gang med et projekt for tiden, som er hemmeligt (ikke efter mit ønske), men som stiller lidt hårde krav til to ting:

1. Min evne til at pakke en kuffert.

OG

2. At jeg ikke bare pakker den, men putter det rigtige i den.

Og så sker det her:

IMG_1337

Det her er IKKE med vilje. Det skete af sig selv fordi vejret skiftede og det pludselig blev sommer (igen) og jeg skulle bruge det der lå aller(!)nederst. Jeg har været på rejse siden tirsdag, med et nyt stop hver dag, og min kuffert og jeg er kaosramte. For eksempel er det for det meste en overraskelse, hvad der rent faktisk ligger i min kuffert – jeg kan seriøst aldrig huske hvad jeg har pakket, og det er derfor det ind i mellem sker for mig at jeg er rejst afsted uden eksempelvis bukser, sokker eller trusser…

(Så jeg har googlet mig frem til den her vejledning. Hvor der seriøst også er lister over hvad man skal huske. Jeg kan bare sige at det ENESTE jeg har gjort rigtigt er at pakke mine toiletsager for sig selv….)

MEN: Pludselig blev vejret fantastisk, og jeg kom i tøjkrise, fordi jeg var nødt til at kunne arbejde i noget der ikke var uldent, og som jeg ikke ville svede tran i. Og så eksploderede kufferten. Men jeg fandt lidt i bunden af den, for eksempel dem her, mine nye solbriller fra et mærke, jeg faktisk ikke kendte indtil disse briller, nemlig Prego. (Lad dig ikke afskrække af hjemmesiden; brillerne er cool!)

IMG_1391

Og denne kjole, som er fra See U Soon  – et nyt brand i Danmark. (Og fordi det er nyt kan jeg ikke finde en dansk webshop at linke til, men ASOS har rigtigt mange ting fra brandet på udsalg her) løs på maven uden at være et telt, og som jeg tænker jeg kan bruge med støvler og en jakke når isvinteren pludselig igen er over os.

foto-378

5 kommentarer

 1. Ha, fantastisk kuffert – og vild skøn kjole, den vil jeg da lige kigge nærmere på 🙂 Lyder spændende med hemmeligheder…

 2. helt vildt, at du rent faktisk havde pakket tøj med ned til Indian summer. Jeg er IKKE god til at pakke kufferter – får altid det helt forkerte med. Kan nærmest få koldsved på panden ved tanken om januar, hvor jeg skal med mine elever til Dublin og pakke til 11 dage i én kuffert. Frygter at pakke det helt forkerte og komme til at stå med direktøren i et stort irsk medicinalfirme med en hullet og lugtende t-shirt på! Eller i det irske parlament………Må have hjælp til at pakke den kuffert.

 3. Sikke en skøn pakkevejledning – og kufferten ligner min på en prik 🙂
  Om en uges tid skal jeg selv pakke, da jeg skal på pigetur til Prag. Jeg har det dog mere anstrengende med at pakke ud, end at pakke til rejsen 🙂

 4. Lyder skønt med tur til Prag @Charlotte – og mine kufferter pakker desværre heller ikke sig selv ud…
  Bitten – tjek vejledningen og huskelisterne ud. Tror sgu det virker.
  @Anita – ja, jeg glæder mig til at fortælle om det.

 5. Smuk som altid – både med briller og kjole! 😀
  Kuffert krisen kender jeg alt for godt. Jeg har stor respekt for dem der kan koordinere og altid kommer afsted med lige netop det de har brug for. Der er jeg slet ikke selv. Jeg er sikker på, at det er fordi jeg slet ikke rejser nok..

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *