Lov mig en fest (og en fjer!)

Skærmbillede 2013-09-04 kl. 22.20.54

Det er onsdag. Jeg er 36, jeg har to børn, og jeg har ikke båret en kappe endsige en BH af fjer siden…. Aldrig.

Der er en grund til Glimmeronsdag; og der er en grund til at vi er nogle, der ind i mellem er nødt til at skrue musikken helt op i køkkenet og danse med den 2årige på hoften mens vi råber til den 5årige om at smide sværdet (sådan er mit liv), og danse med. Men damer – skal vi ikke aftale at vi ALDRIG bliver sådan nogle tørre typer, der glemmer hvordan man ryster røven? Og at vi ALDRIG glemmer hvordan aftensmaden bliver mindre vigtig end festen i køkkenet? Og skal vi ikke love hinanden at det her efterår bliver et af de sjoveste NOGENSINDE?

Skærmbillede 2013-09-04 kl. 22.18.35

Jeg udfordrer: Prøv at sidde stille til det her (og prøv så lige at undgå at få lyst til at få en fjer eller en glimmerhat på).

12 Comments
Previous Post
Next Post