Feberbarn, Legoland, Silende Regn og andre katastrofer

Situationen var denne:

Vi har i flere måneder planlagt en tur til Legoland med Elias bedste ven, Alfred, og dennes forældre. Ungerne har GLÆDET sig og turen har været samtaleemne nummer ét i måneder. Lørdag bliver Sofus syg med noget med maven, og det udvikler sig søndag til at være 40 i feber. Vi tager afsted alligevel, fordi vi har LOVET Elias at tage afsted. Sådan er det at være lillebror… Vi ankommer til Hotel Legoland klokken 13, og de vil så ikke lige lukke os ind på vores værelse med Sofus, som er ret syg på det tidspunkt, fordi de ikke har et overblik over hvilke værelser, der er rene (og hvordan kan man ikke lige vide det? Altså, har man ikke et system?), og damen i skranken siger at vi først har “ret” til vores værelse kl 15. Så hjælper ingen syge børn, og vi må ud i regnen med de store utålmodige, lykkeberusede fem-årsdrenge, og feberlillebror. Regn, tænker du? Ja. Det har seriøst silet ned fra vi ankom søndag.

Men…

foto-370

Vi prøvede at være i nogle af de “tørre” forlystelser, som dette akvarium, men den plan holdt ikke længe. Nej, ud måtte vi:

foto-371

Så snart klokken var 15, og vi havde “ret” til vores værelse gik Sofus og jeg i regnen hjem på det. Det var det vildeste værelse. Tema Ridder; og Elias var sendt af sted på en regnbue, da han så det:

foto-372

Sengen stod for eksempel lige under dragens røv.

foto-373

Badeværelset. Med våbenskjold passende installeret over toilettet:

foto-374

Sofus lå bare og så dinofilm i sin feberkoger mens jeg nussede ham.

foto-375

Og så dag to, som begyndte sådan her:

foto-5

Og fortsatte sådan her:

foto-376

Og sådan her.

Men alt i alt: Hotellet og Legoland var fantastisk for børnene. Det er let at være der, og alle hensyn er taget. Næsten. For man bøjer ikke reglerne i Legoland – heller ikke for de syge unger (har du opdaget at jeg er lidt snerpet over det?; synes faktisk ikke det var ok), men turen var (mærkeligt nok) en succes. Det er et eventyr man bliver lukket ind i, og Elias på 5 er helt klar på det. Og mens man ser på regnen kan man jo passende drikke en kaffe.

foto-377

Ps – vi tog hjem med Sofus mandag over middag, mens Elias var så heldig at få lov til at følges hjem med Alfred og hans forældre om eftermiddagen. Gode venner!

8 Comments
Previous Post
Next Post