Er det for meget?: Ja eller nej? ELLER: Hvordan cykler man på arbejde i en silkepyjamas?

foto-369

Her står jeg. Jeg er toptrendy. Rodet hår og mit nattøj på. Lige vågnet. Makeuppen mangler, men den må du (og jeg) tænke dig til. Læs videre her og se hvorfor. Og hjælp mig så med at finde ud af om det er en trend der holder.

Der er en kæmpe trend på vej; nemlig at bruge pyjamas til hverdag. Det kan på den ene side lyde ret tillokkende, at stå der i sit nattøj, på sin arbejdsplads, og på den anden side er det helt forkert.

Det der er ved at gå op for mig, er at jeg kunne falde totalt for den trend, for det er vist på tide at indrømme, at jeg har endog meget svært ved at nærme mig det cool sorte look og dermed fjerne mig fra det boho-look, der efterhånden er dømt så langt uden for trendradaren af det internationale fashion-blogger-jetset, at boho måske slet ikke findes mere. (….Men hov, hvis du læser med her, kender du jo ALT til #Glimmeronsdag på instagram og alle mine laster i øvrigt.)

For prøv lige at se hvor smukt det kan gøres, og fortæl mig så lige: Ja eller nej? (Og ikke mindst_: Hvordan cykler man til arbejde i en silkepyjamas?)

Og bare vent: jeg spår at Zara laver noget der ligner sådan cirka om tre uger – så be prepared…

sleepwearasdaywear19

Rochas FW 2013.

louis-vuitton-autumn-fall-winter-2013-pfw10

Louis Vuitton FW 2013

 

 

16 kommentarer

 1. Alene i sidste uge så jeg living proof på at py-bølgen allerede ER derude. Både på Østerbro (hvor min massør tog imod i pyjamas) og i Silkeborg, hvor de går rundt i pyjamas i byens bedste biks. Sidstnævnte var dog sådan en blanding af py og jogging-stil.

 2. Åh, det synes jeg sgu lyder som en underlig trend – ville elske at oppe på den, men i forvejen er jeg ofte i tvivl om eleverne er vågne, så hvis de stadigvæk har nattøjet på… Så ved jeg da slet ikke om det er vågne individer jeg står overfor i klasselokalet.

 3. Shit, ej jeg kan altså ikke forestille mig at tage imod mine 3.g’ere iført silkepy. Det er nok en trend, som ikke er super forenelig med at skulle fremstå bare en anelse som en autoritet. Tror, at jeg står over.

 4. Jeg har svært nok ved at gå i den der ‘fitness’ trend. Jeg kan ikke få mig selv til at tage joggingbukser på, på arbejdet. Mode eller ej… Så tror det bliver nej tak til py herfra (og det tror jeg egentlig også min chef er glad for) 😉

 5. På alle slags Jobs? Ha ha, nej, never. Hvad skulle man lige signalere med det og hvorfor? Ligner mest et statement og ikke noget, jeg egentligt vil kunne bruge i min hverdag.

 6. Hell NO!! Forestil dig lige et forretningsmøde med en vigtig kunde.. Ved ikke hvad der ville være værst – hvis kunden mødte op i py, eller jeg selv gjorde det.. Det ville i hvert fald ikke gå i min verden.

 7. Sygeplejersker og læger i “scrubs”-tøj har gået i noget, der ligner pyjamas i årevis, så der er intet nyt under solen 🙂

 8. Det må blive et nej. Ville simpelthen føle mig for afklædt. Lidt som ikke at have bh på. På den anden side ville jeg kun se med beundring på folk, der gjorde det. Hvis du lyster, så kast dig glad ud i det. Og mht cykelturen, så er det vel strengt taget meget nemmere end pencil-skirt eller slim-slim-slim jeans.

 9. Det må altså også blive et nej herfra. Jeg holder mig til mine elskede kjoler og jeans. Men man ved aldrig, for 15 år siden sagde jeg også at jeg ALDRIG skulle have en mobiltelefon.

 10. Jeg er fuldt ud i stand til at ligne et læs hø, selv når jeg har gjort mig umage. At iføre mig py og bevæge mig ud i det offentlige rum er ikke noget, jeg tror, jeg nogensinde vil gøre. Det er slemt nok, at jeg kan finde på at cykle til træning iført træningstøj!

 11. I er SÅ sjove! Og som Eva siger har læger og sygeplejersker gået i noget der ligner nattøj sådan ca altid. Men det er da SÅ vildt med de trends – jeg kan huske at jeg engang har forsvoret nogensinde at tage skinny jeans på… Nu ved jeg ikke helt hvordan man lever uden.

 12. Nu kan det godt være, at kirurger og operationsygeplejersker har gået i pyjamas i årevis, men det gør det ikke mere klædeligt. Det kan være, at det ville hjælpe hvis de var designet af rochas og i silke, men som det er nu, er det jo forvasket grøn bomuld i unisex model. Lidet flatterende på nærmest hvilken som helst kirurg-røv, omend dejligt praktisk, når man kaster sig på vagtsengen og skal prøve at få bare en halv times søvn før næste akutte patient…

 13. Om det er for meget eller ej skal jeg ikke kunne afgøre. Engang ville jeg dø af grin over tanken om at gå ud i det mest afslappede, lettere hullede tøj…nu kan jeg sagtens gå i Netto i natbukser og yndlings-hulle-trøjen.

  Men det er selvfølgelig ikke dét, der er den nye trend, men derimod lækre, designerpyjamaser. Jeg tror alligevel det er mere fjollet end trendy! Synes klart din skønne kimono er bedre stil at gå ud i, end de på billederne viste py’er:-)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *