Er det for meget?: Ja eller nej? ELLER: Hvordan cykler man på arbejde i en silkepyjamas?

foto-369

Her står jeg. Jeg er toptrendy. Rodet hår og mit nattøj på. Lige vågnet. Makeuppen mangler, men den må du (og jeg) tænke dig til. Læs videre her og se hvorfor. Og hjælp mig så med at finde ud af om det er en trend der holder.

Der er en kæmpe trend på vej; nemlig at bruge pyjamas til hverdag. Det kan på den ene side lyde ret tillokkende, at stå der i sit nattøj, på sin arbejdsplads, og på den anden side er det helt forkert.

Det der er ved at gå op for mig, er at jeg kunne falde totalt for den trend, for det er vist på tide at indrømme, at jeg har endog meget svært ved at nærme mig det cool sorte look og dermed fjerne mig fra det boho-look, der efterhånden er dømt så langt uden for trendradaren af det internationale fashion-blogger-jetset, at boho måske slet ikke findes mere. (….Men hov, hvis du læser med her, kender du jo ALT til #Glimmeronsdag på instagram og alle mine laster i øvrigt.)

For prøv lige at se hvor smukt det kan gøres, og fortæl mig så lige: Ja eller nej? (Og ikke mindst_: Hvordan cykler man til arbejde i en silkepyjamas?)

Og bare vent: jeg spår at Zara laver noget der ligner sådan cirka om tre uger – så be prepared…

sleepwearasdaywear19

Rochas FW 2013.

louis-vuitton-autumn-fall-winter-2013-pfw10

Louis Vuitton FW 2013

 

 

16 Comments
Previous Post
Next Post