Gaveregn: Argandia Anti-Age Serie

IMG_3400

Jeg har fået lov til at prøve nogle nye produkter fra Argandia. Jeg er i forvejen vild med serien, og med det faktum at de både er ecocert-certificerede og at de er lavet socialt ansvarligt. Nu har Argandia altså lavet en anti age serie, som jeg har testet i 14 dage. Normalt siger man jo at man skal prøve den slags en del længere for at kunne spore en virkning, men jeg må altså sige at jeg giver serien toppoint for hvor god den allerede føles. Den er meget drøj i brug, dufter mildt af de ting der er i den, og huden føles blød og afslappet efter brug. Cremerne trænger hurtigt ind, og efterlader huden klar til makeup uden at det hele føles lidt fedtet.

Nu kan du vinde serien:

IMG_1072

Du kan vinde alle tre produkter (og bemærk lige løbe- øjen-cremen…)

IMG_3401

Bare smid en besked her inden søndag aften, og læs mere her om Argandia.

Ps – jeg modtager ikke penge for indlægget, men gaverne sponseres af Argandia.

PSSST…. Anette deler vilde goodies ud herovre!

252 Comments
Previous Post
Next Post