Et tip fra en blogger: Glutenfri Scones

IMG_1070

Noget af det fineste her i blogland, er den inspiration, vi alle sammen kan være så heldige at finde hos hinanden. Så da jeg tjekkede ind hos Marian på bloggen  brændstof i går, var jeg så heldig at finde en opskrift på glutenfri boller, som tog noget nær fem minutter at røre sammen. De smager fantastisk, omend, man skal tage Marians tip om “en knivspids salt” ret alvorligt.

Marians opskrift ligger her.

Og så lige et strøg med den her, som er stærkt vanedannende og smager som jeg forestiller mig engletis smager, så kører det.

38529_Nocciolata_chokonoeddecreme

Den kan du finde hos Urtekram, her.

3 kommentarer

  1. ja, jeg undrer mig også over det fine billedsprog ……..”engle-tis” – smukt! Og din scone ser lækker ud, også selvom den er uden gluten. 🙂

  2. Tak sødeste Julia. Jeg er glad for du er fan af disse scones… De er jo helt ok at gå og hapse med “engletis på”… Hvem siger glutenfri og sukkerfri er kedeligt?

    //M

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.