Glædelig fredag – fra statusræs til pizza

Mens debatten om vuggestuer, netværk og statusræs kører her nedenfor, har jeg fået mit livs pizza. Seriøst, den bedste jeg nogensinde har smagt. Bagt på en bund af blomkål! Umiddelbart lyder det jo absurd at kværnet kål kan ende med at blive den bedste pizzabund nogensinde. Blød i midten og sprød i kanterne. Men det kan lade sig gøre. Jeg nåede ikke at fotografere den, før den næsten var væk, men her er den:

foto-313

Opskriften på den kommer fra Janes bog om LCHF-diæten, og jeg vil gerne tilslutte mig de klapsalver, der er væltet ned over hende, for velsmagende mad.

Klik her og læs opskrifter og tjek bogen ud.

19 kommentarer

 1. Hvor er du sød, tak!

  Og sikke et fint og enkelt design, bloggen har fået. Må jeg spørge, hvem der har lavet det fine arbejde? Jeg går og overvejer en makeover til Madbanditten.

 2. Med al den reklame for den pizza, så må det snart være tid at prøve 😉

 3. Bliver nødt til at høre (for jeg ved, at der er ost i blomkålsbunden) SMAGER den af ost? For jeg har en ekstremt osteforskrækket mand. 🙂 Hvis den ikke gør, så skal den prøves.

 4. Hej Bitten, jeg synes egentligt ikke at den smager af ost. Og heller ikke af kål. Virkeligt lækkert! @Anette – klart du skal!
  @Louise T og @Birgitte B – skriv når I har prøvet den, den er så god!

 5. Vi har lige købt en gas grill, og har prøvet at lave pizza på sådan en pizza sten. Åh det var altså godt. Totalt crispy bund, og så tog det ingen tid at bage den. Man kan også bruge en pizza sten i en alm ovn, det tager bare lidt længere tid at varme den op.

  @speltmor, jeg tror at det er noget med at brød er forbudt i de fleste moderne dieter. Og så er det vel også en måde at snige nogle grøntsager ind i kosten.

 6. Hej Speltmor, det kan man også, men jeg har for tre uger siden fået konstateret glutenallergi (plus en del andre), og prøver at finde ud af hvordan jeg får mit behov for fastfood dækket. Og ja, som Line B siger, så er det en fin måde at få flere grøntsager på.

 7. Sådan rigtigt konstateret glutenallergi -altså ved lægen und alles! Jeg har dem nemlig lidt svært med de der “alternative” diagnoser på glutenallergi, for det lyder jo nærmest som om, at “alle” har skjult glutenallergi, hvilket lyder lidt mystisk.

 8. jepper. en totalt regulær ikke-selvopfunden en af slagsen. Fik en infektion i ansigtet (!!!!) for to mdr siden, som ledte til en del undersøgelser… Og jeg har været indlagt i tide og udtide de sidste år med mærkelige infektioner, men nu ved jeg ligesom hvad jeg selv kan ændre på.

 9. Okay, fair nok. Det lyder ikke rart, men forhåbentligt kan du finde nogle gode løsninger på manglen på “gluten”. 🙂 I det mindste kan du nu lege über trendy, hvis du også dropper mælk og sukker helt. Så kan du være rigtigt med på kost-moden. Bestil en glutenfri muffin, lidt palæo mad og så en soya latté. (Ja, du kan høre fordommene rulle), så er du totalt trendy.

 10. jeps! Soyalatté!!! Du er et skridt fra den – jeg ved det! Den status, der fører med soyalatten, den lokker, jeg ved det! Shit, hvordan vil du kunne få stillet din craving efter kanelsnegle????? Du må bikse et eller andet sammen med Fiberhusk, Stevia og kokosolie -det smager bare totalt godt! Eller noget. Fnis fnis.

 11. Der er da hverken gluten i nuggets, cola eller pommes frites -så vidt jeg ved! Så McD er dækket.

 12. jeg får den Uøkologiske tilbudsrødvin galt i halsen nu! Jeg spiser massen (altså smøret) inden der vikles dej rundt om. I sidste weekend spiste jeg så meget af det af sneglene var mere end tørre…

 13. Hvad med glutenfri mel? Er der ikke noget der hedder det?

  Nå men godt at du har findet kilden til dine infektioner.

  Min hund (jeg undskylder inderligt for sammenligningen) led også af infektioner i sin hud. Jeg fik lavet en allergitest, og der var flere kornprodukter den ikke kunne tåle. Så nu fodre jeg den kun med rene råvare, råt kød (mest fisk) og grøntsager. Ja, det er ren paleo-raw food hund jeg har fået. Og den er fri fra infektioner og er slank og sund.

  Soyalatte. Den var Go Bitten!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *