Gavregn: Garnier Til Solen

I mandags var jeg i en have. Det var overskyet, ungerne legede, og det var varmt nok til at jeg kunne smide min cardigan. Jeg var ude i en halv time uden trøje på, og det var som sagt overskyet. Og jeg fik den her varme skulder ud af det:

foto-298

Jeg har fornemmelsen af at jeg ikke er den eneste, der glemmer hvor farlig solen faktisk er. Og selvom jeg er bleg som en kummefryser, og ikke er særlig solvenlig, så elsker jeg at være ude i den. Nu har Garnier så været så søde at lade mig forære jer den vildeste solserie – bemærk at der faktisk i pakken også indgår en helt og aldeles fantastisk bb-cream med faktor 30. Så lige om lidt er der ingen undskyldninger for solskader mere. Smid en kommentar og vær med i lodtrækningen. Johan trækker lod på mandag den 27. om aftenen.

Alt dette indeholder pakken:

BB_Cream_Sun_Protection_SPF30_Jpg150p (1)BB_Cream_Sun_Protection_SPF30_Jpg150p

BB-creamen. Jeg bruger i forvejen Garniers og den er TOPgod.

Sensitive_Advanced_After_Sun_Cold_Cream_Jpg150p

Aftersun.

Sensitive_Advanced_Face_&_Body_Lotion_SPF50+_Jpg150p

Masser af faktor – faktisk hele 50 til kroppen

Sensitive_Advanced_Face_Cream_SPF50+_Jpg150p

Og det samme til ansigtet, som du sagtens kan bruge uden at få fedtet hud.

 

166 Comments
Previous Post
Next Post