Savn, hjemve og et lyssværd

Jeg har været væk hjemmefra og fra ungerne og fra Johan fra onsdag til i dag, søndag i denne uge. Jeg har været i London på arbejde, med lange dage, gode opgaver og i virkeligheden ikke ret meget tid til ret meget andet. Jeg nåede lidt lynshopping som inkluderede et lyssværd til Elias og en togvogn til Sofus (endnu en tog-gal i huset), og en lille smule til mig selv også. Og så nåede jeg at drikke et glas hvidvin i fantastisk selskab, og hvad mere kan man forlange? Men ud over al denne luksus har dagene også handlet om at savne ungerne og Johan.

Fire dage er længe.

Meget længe.

På turen har jeg pakket kontoret ud af tasken lidt forskellige steder; her er et af dem.

foto-285

Og jeg nåede lidt shopping – jeg var for første gang i H&Ms nye store satsning &Other Stories – som virkeligt var imponerende og gennemtænkt, og fyldt med lækkert design. Butikkerne er minimalistiske, og det gør det faktisk muligt at orientere sig uden at blive sneblind. Jeg er imponeret, og elsker når man tør lade sin tekstforfatter arbejde sådan her:

foto-286

Og jeg nåede at sidde et så smukt sted og spise aftensmad. Meget skønt. Man måtte ikke tage billeder, så jeg nåede bare lige at smugknipse dette, så jeg kunne vise det fine loft.

foto-287

 

3 Comments
Previous Post
Next Post