Føler du dig presset?

En undersøgelse lavet af Alt for Damerne i samarbejde med analyseinstituttet Megafon, siger at vi gør. Vi kan ikke overkomme det hele, og da slet ikke alt det, vi gerne vil. Manu Sareen kommenterer undersøgelsen, og siger at vi alle har del i det – også politikerne, at skabe rammerne for at vi kan leve et helt liv. Åbenbart er det svært at nå at have et meningsfyldt arbejdsliv på deltid, være den perfekte mor, have tid til alt det sociale vi gerne vil og også til at passe på os selv. Og JA. Jeg er totalt enig, men skal vi ikke snart begynde at tale om hvor lykken ligger henne? Om den ligger i at kunne ALT, eller i at nå noget? Måske ligger lykken også i at indrømme hvordan det i virkeligheden er hjemme hos os hver især? Tænk hvis vi allesammen sagde det som det var. Blot en tanke.

Læs mere om undersøgelsen her.

34 Comments
Previous Post
Next Post