Dr Who. Hvis du mangler en grund til at flytte til Afrika

Altså; min kære far er jo forelsket i Afrika og en meget sød dame der. Så han er rejst.

Ind i mellem sender han en mail hjem til os (nettet i det Afrika han er i, er ikke noget man på den måde kan regne med…), og i går var han så venlig at sende os dette fine tilbud. Han forklarede mig at prisen svarer til 21 kr. Bemærk at man IKKE må spise fisk først. Så går det helt amok.

Er ret vild med at man både kan få en større tissemand og mindre menstruationssmerter samt en forfremmelse. Det er da et FLOT menukort!

9 kommentarer

 1. Og bemærk venligst the good luck i enden. Så er man da sikker på, at det virker!
  “Jeg ønsker dig held og lykke med min behandling, vi går nu i gang”…

 2. Min far boede i Botswana en del år. Han havde nogle vilde oplevelser med medicinmænd. Bl.a. var der en gang hvor de nærmeste landsbyer var samlet for at finde ud af hvem der havde kørt en ned. Medicinmanden slagtede en kylling, rodede lidt rundt i den og pegede så en mand ud i forsamlingen, som prompte indrømmede at det var ham.

 3. Hej C – ja, man holder vejret og krydser fingrene, man får i hvert fald ikke pengene tilbage… Og Søren, det er sgu da en vild historie!

 4. hvis jeg både kan få en større tissemand, vinde i Lotto og hjælpe mig med at få jaget Tolokohse væk, så er 21 kr da noget et “bargain”!

  BILLIGT!!!!

 5. Det er jo næsten en gratis tur til – hvad, Zambia? (prøver lige at regne den ud fra valutaen…).
  Men jeg kan også se at Dr. Who på sin vis er rigtig klog. Han tør nemlig ikke love noget med børn – baby to sleep at night – mangler på listen…det ved han godt at han ikke kan gøre noget ved…wise man!

 6. Hmmm – er det 21 kr. pr. ting på listen, eller er det så meget han kan nå i løbet af en time, og hvordan vælger man egentlig mellem alle de ting??

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *