Tab dig hurtigt! Hak dit ben af. Eller hvordan du træner din røv nok til at blive fornærmet når mænd ikke lader den være i fred.

Først:

Jeg ELSKER dameblade!

Hvis man bliver ked af at læse dem, synes de virker forkerte, fremmer forkerte kvindeidealer etc, så må man lade være med at læse dem. Slut prut.

Da jeg var chefredaktør for dansk Cosmopolitan arbejde jeg med forsiderubrikker, som kunne sælge blade. Og for at gøre det, skal der faktisk helst (på den type magasiner) stå noget med sex. Så det gjorde der.

Men det fine ved Cosmpolitan fremfor mange andre magasiner er deres fokus på lipstick-feminism, ligestilling, lige løn, ret til at nyde sex og mænd, og at kvinder får det sjovere af at tage chancer, være sig selv, og ikke sætte deres lys under en skæppe. Stærke kvinder hyldes, og det at turde stå fast er en dyd. Sådan!

Som Cosmopolitans grundlægger Helen Guley Brown så fint har sagt det:

Good girls go to heaven. Bad girls go everywhere.

(Hvis jeg havde en datter skulle hun have dette indgraveret i noget guld).

Men.

Her er Cosmopolitan Uks marts nummer med Christina Hendricks på forsiden. Virkeligt sexet og helt utroligt meget kød.

Og se hvor klog, lækker, inspireret og hot du bliver af det!

Nå, men en af Danmarks klogeste damer, Vibe Klarup Voetmann, lagde dette op på sin Facebook forleden, og jeg er færdig af grin over det. God titel på et magasin i øvrigt, og se hvor KLOG man bliver af dette magasin!

17 Comments
Previous Post
Next Post