Farvel til en tro følgesvend

I går blev Elias fire, og i nat var den første nat i hans liv uden en sut.

Jaja, jeg ved godt at du skal stoppe et år eller to før, men hos os blev det ikke til et tidligt farvel.

I stedet blev farvellet til den sidste baby-markør udskudt til Elias fireårsfødselsdag. Vi har talt om det i ugerne op til, vi har lyttet til Elias bekymringer, og vi har været konsekvente omkring datoen. Og i nat var det så farvel. Ikke uden en lille kamp, en tåre, og ikke uden store overvejelser.Elias spurgte for eksempel, om han var nødt til at flytte hen til en anden dame? Fordi vi har talt om (foranlediget af Elias), hvad der sker når man bliver voksen, og hvor man så bor henne. Elias har lovet at han ikke flytter, selvom han bliver ligeså høj som sin far.

16 Comments
Previous Post
Next Post