Elias 4 år

Elias fylder fire år i dag. Der nærmer sig et overstrømmende indlæg, og jeg må indrømme at jeg har haft våde øjne flere gange i dag. Men det indlæg må vente til jeg lige lander i det at være mor til en fire-årig.

Fire år.

Det er store sager, det er det altså, og Elias havde glædet sig helt tosset til den fest vi holdt for ham i går eftermiddags. Den handlede om superhelte og om Batman. Og om store mængder kage. Elias og jeg lavede den her sammen. Elias stod for dekorationen:

Bemærk dugen. Smagfuldt, ikke sandt?

Men der var en kage mere… Kreeret af den dygtigste dame, jeg kan komme i tanke om, som er min søsters gode bekendte, og som har tryllet denne her til Elias og alle ungernes store, udelte begejstring og ærefrygt:

Jeg håber at fange fødselaren i hans batmankostume (fødselsdagsgaven fra Bedste Karen) senere i dag…

18 Comments
Previous Post
Next Post