TESTRESULTAT

Måske kan du huske, at jeg laaaaang tid inden jul begyndte en test af håndlavede hudplejeprodukter. Da jeg sad på Cosmopolitan lærte jeg hurtigt at hvis man skal teste hudpleje, skyder man producenten af det, at give testen mere end en uge. Det gemmer jeg mig bag, nu da jeg har været bagefter med tusind ting i december på grund af sygdom, rod og almindeligt kaos, der opstår når barnet ikke kan være andre steder end hjemme.

Nå, men nu er jeg tilbage, og jeg vil gerne først og fremmest slå fast at: LisaLises hudpleje virker. Den skintonic, jeg fik med strammer op uden at tørre ud, og øjencremen ville jeg gerne have råd til at smøre i et tykt lag på begge lår, for når den i den grad gør så meget godt for øjnene, hvad kan den så ikke udvirke af mirakler andre steder? Fem stjerner og to tommelfingre op ad til disse vidunderprodukter!

Her nedenfor kan du læse, hvad jeg skrev om produkterne inden jeg testede dem:

I denne uge tester jeg håndlavet hudpleje. Det laves særligt til hver enkelt kunde af Lise, som du kan finde her. Når man bestiller udfylder man samtidig et detaljeret spørgeskema. Priserne afhænger af produkterne, og nogle af dem er mere kostbare end andre. Lise har kunder i mange lande, og derfor er priserne også i Euro. Du er forresten nødt til at tjekke hendes smukke website ud. Det er virkeligt fint og meget feminint. Men jeg kaster mig ud i at teste serien, og glæder mig meget til at fortælle dig om den. Der er særlige features når man bestiller hos Lisa. Se bare her:

Med navn og det hele.

Produkterne er så økologiske som muligt, fortalte Lisa mig. Der er nemlig visse produkter, som slet ikke fås økologisk, men i meget høj grad er produkterne økologiske. Og det betyder sådan ca 90%.

Her er ingredienserne til et af produkterne – en fint printet følgeseddel.

2 kommentarer

  1. Pingback: TESTRESULTAT
  2. Hvis du har lyst til at afprøve håndlavet produkter, hvor flere rent prismæssigt kan være med og som virker, så skulle du prøve Regetzes No nonsenses. Jeg har prøvet alt, dyrt, mellemdyrt og så fandt jeg endelig Regitzes…….

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *