A star is born. 1976 / Forårsmoden 2011

Hæng på – dette er et langt indlæg. Fyldt med multimedieeffekter og alt muligt skønt.

På Østerbrogade fik jeg hos antikvaren forleden øje på dette vidunderlige cover. Er de ikke smukke? Se dem lige! Midthalvfjersernes svar på Brangelina? Og oven i købet uden photoshop og platickirourgi?

jeg anede ikke at de to koryfæer havde lavet noget sammen. Jeg er überfan af Streisands look i 70-erne og af Kristoffersons CONVOY. Findes der mere fantastisk film? Jeg har set den en milliard gange – flest nok i tysk synkroniseret version (jeg er jo fynbo, og nårh ja – nydansker med tysk statsborgerskab i over halvdelen af mit liv).

Efter jeg fandt det fine cover gik jeg naturligvis i detektiv-mode og gik i gang med at undersøge sagen.

Og ganske rigtigt – de to smukke mennesker har indspillet filmen A STAR IS BORN sammen. De har indspillet et fantastisk nummer sammen i den anledning, som du liiiige får her. Fordi det er smuk. Fantastisk og fordi jeg ville ønske at verden var så yndig og brun ind i mellem.

Når du har set / hørt videoen, er der flere goodies (og fashiontips) længere nede i indlægget.

Men det er ikke alt, for som du måske ved, er 1970erne blevet spået at eje forårsmoden. Marc Jacobs show i New York indvarslede i hvert fald denne tendens, og manden der opfandt grunge plejer jo at få ret.

Hvis jeg altså skulle vælge stilikoner i år, så ville jeg helt sikkert vælge disse to.

Som bevismateriale får du et klip fra filmen. Læg mærke til Streisands hår, sko, kjoler og makeup. Det holder. Og hey- Jew-froen er tilbage, og det er vi nogle der er meget (!) glade for.

4 Comments
Previous Post
Next Post