Inden foråret…

endelig ankommer, kan man jo blive fristet til at shoppe sig lidt til farver. Eller i hvert fald vinduesshoppe. Så det bliver du hermed inviteret til.

Dette fine tapet kommer fra webshoppen med det vidunderlige navn Aphrochic som jeg faldt over på en surftur i cyperspace. Smukt ikke?

En af min barndoms klassikere og en af de bøger, jeg nogensinde har elsket højest er Den Hemmelige Have. Den fås nu på engelsk i Penguins smukke klassiker-serie og jeg har virkeligt svært ved at finde på en grund til ikke at købe den. Se bare her, hvor fin den er:

Du kan købe den her, hvor du også kan finde de mange andre smukke relancerede udgaver af vidunderlige bøger.

Jeg er – og det er vist ingen hemmelighed – meget stor fan af Minimega. Her i webshoppen er der netop blevet lanceret de fineste nye plakater til børneværelset, og jeg glæder mig til at hænge dem op på Elias væg. Plakaterne passer til standard IKEArammer, så jeg har egentligt bare tænkt mig at skifte de gamle ud med disse:

3 Comments
Previous Post
Next Post