Fotojournalistik og miniburgere

Ja, altså, jeg har jo sådan set aldrig pralet med mine fotoskills, men jeg kaster mig ud i det alligevel. For i går var jeg nemlig til JEWLS CPH kollektionsvisning i anledning af modeugen og de smukke nye sager som Mai Manniche har begået. Det var skønt! Smykkerne var vidunderlige (ååååh), selskabet ligeså, og værtinden – værtinden var i et orange drøn af en kjole. Jeg overvandt mine hæmninger (yep – HAR faktisk nogle ganske få tilbage) og knipsede løs… Mellem miniburgerne naturligvis…

Og hey – dagens værtinde holdt en tale, hvor hun da også lige afslørede at JEWLS CPH har åbnet en webshop. DAMNIT! Her er den.

Mr Lyngvild iklædt indiske smykker og en burger
Er altså rimeligt misundelig på alt det bling, den mand kan bære.
Den er flot, ikke?
Stilheksen, Tekstilgrevinden, The One And Only: Christina Wedel
Klog, smuk, flittig iværksætter: Dagens Værtinde og kvinden bag juvelerne.
Ja, der VAR kun lækre damer. Her er Julie! (Ja, dén, Julie!)
Jeg var underligt draget af de der burgere. Couldnt help myself!
6 Comments
Previous Post
Next Post