Hvem har smidt p-pillerne?

Ok, jeg kan simpelthen ikke lade være.

Men nogen her på Østerbro har måske taget en meget stor beslutning i går på vej hjem fra byen i en tolvhestebrandert. Os andre, voksne typer, som jo på ingen måde (har mulighed for at) drikke(r) os i hegnet på en hverdag ved jo hvor hormonerne ligger i skabet. Men her, er der altså en der har danset hjem (til nogen) i sommernatten.

Forestiller jeg mig.

Måske var det i virkeligheden med vilje.

10 kommentarer

 1. At dømme ud fra billedet har vedkommende vist også været lidt sporadisk med at tage de der små venner.
  Formidabelt indlæg Julia – klasse – og i øvrigt er tolvhestebrandert et meget overset ord i det dansk sprog!

 2. Sådan en lille blisterpakning med p-piller kan sætte mange tanker igang! Jeg kom til at tænke på da musene havde gnavet og spist indtil fler af mine p piller…så ku de lære det, ku de!

 3. Haha!

  Hvad nu hvis hun har tabt dem i en flytning? Og nu mangler dem?

  Eller måske er det manden, der har smidt dem ud af vinduet, fordi han gerne vil være far til fire? Kiggede du op for at se om nogen holdt øje med dem?

  Fedt indlæg!

  Hilsner fra Hanne

 4. Ja, måske hun har taget det at smide p-pillerne lidt for bogstaveligt? Synd, du ikke havde tid til at stå der hele dagen og holde øje med, om de blev hentet – og af hvem! 🙂

  Tak for et dejligt indlæg og et smil på læben 🙂

 5. Dejligt at vi er flere på samme vogn. Herhjemme går vi også at overvejer at smide præventionen (der dog er en spiral i dette tilfælde), men jeg tror nu bare den ryger i skraldespanden. 🙂

 6. Efter at ha læst dit blogindlæg skulle jeg lige ned med nogle ting i storskralds rummet. Dernede ligger alt muligt lååårt som folk har været nødt til at mide ud efter det her vand skade ting. Dernede lå også en pakke p-piller.. 2 styks tilbage. Meget mærkeligt. Havde ikke lige kameraet med, men overvejer at smutte ned igen og tage et..
  Er det mon store smide p-piller måned???

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *