Modeuge og Modekiks

Hurra, det er modeuge i København!

Jeg har et par møder og et par ting, jeg skal deltage i, i den anledning, men bortset fra det, er jeg ikke helt derude at ringe, hvor jeg kun indtager vodka og hovedpinepiller, og prøver at holde mig nogenlunde vågen. Modeugen er rigtig sjov – for branchefolk er det også her, man mødes og hører hvem der nu laver hvad, hvor og med hvem, så ud over at se sig mæt i farver, former, snit og trends, er det helt ærligt også noget med at få talt sammen.

MEEEEEEN… endnu sjovere end modeugen er faktisk dette fantastiske initiativ ONLY har taget: ONLY fylder femten år (!) og i den anledning kan du og jeg og alle andre insende billeder af vores mest horrible modekiks og vinde en komplet ny garderobe. Du behøver ikke sende billeder ind for at få den helt store griner over hvordan kvinder i hele Europa har set ud. Jeg er vild med halvfemserne, må jeg indrømme… Men klik her, og se alle rædslerne.

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *