Sommerstille

Jeg går og pønser på at holde sommerferie.

Sådan en sommerferie, hvor jeg er helt stille. Nu har jeg blogget i snart to år, og jeg elsker det. Der er noget af det der med at få umiddelbar respons og gode råd, ideer, inspiration og fællesskab med tre klik. Men ind i mellem tænker jeg, at det måske kunne være helt sundt lige at holde inde lidt og være stille. Der er ikke nogen rigtigt grund til det, ud over at jeg netop tror at det kunne være sundt at tænke tanker uden at dele dem med nogen. Så derfor: TADAAAAA: Jeg holder ferie. Fra på fredag og helt ind til den 1. august. Jeg håber I er der, når jeg klikker mig tilbage.

29 kommentarer

 1. Godt prioriteret du skønne! Enjoy … Jeg er sikker på, at alle vil modtage dig med åbne arme, når du er tilbage.

 2. Vil savne dig til morgenkaffen hver morgen…men rigtig god velfortjent ferie! (Glæder mig allerede til 1. august!)
  🙂

 3. Hvis du gør, så retfærdiggør det vel også, at jeg gør – måske :-). Jeg er her uden tvivl også, når du åbner butikken igen!

 4. God ferie – du fortjener det 🙂 og vil se frem til flere af dine ord d. 1.8 🙂

 5. Jeg har haft min blog siden 2006 og jeg holder sommerferie hvert år og det er skisme rart ikke at være på nettet eller andre sociale medier i næsten 3 uger. 🙂

  God ferie.

 6. Jeg vil savne dine indslag, men det er dig vel undt så rigtig god ferie. Hilsen Bente

 7. Det lyder faktisk som en god ide. Også lige for at mærke efter om man virkelig ER (alvorligt) afhængig?!

  Rigtig god ferie 🙂

 8. Hold da fest, det må være som at holde op med at ryge, spise sukker eller noget andet afhængighedsdannende.
  Rigtig god ferie til dig fra
  mette,
  som også er her, når du vender tilbage

 9. Ha’ en fantastisk ferie…men det er jo næsten en kold tyrker (må man stadig sige det?!?) for mig som afhængig læser…fredag er jo lige om lidt!

  Jeg tænker, at jeg vil give mig selv et blogindlæg fra din blog alligevel – tilbage til de gamle arkiver fra den gang jeg var for langsom til at fatte skønheden i blogs!

  Vi ses til august….

  Kh Louise

 10. Det ER dejligt at blogge, og det ER dejligt at holde ferie fra det. Jeg har dog kun holdt en uge. Men rigtig rigtig god sommer, Julia. Jeg er her når du kommer tilbage med fregner over det hele.

 11. Rigtig god ferie – jeg læser skam også med, når du vender tilbage 🙂

  Har altså lidt svært ved at begribe, at når du vender tilbage, så skal min dejlige dreng starte i dagpleje, og så er min barsel snart slut. For det er der da lang tid til, ikke?!? :O Hold op, sådan en barsel flyver af sted! Så jeg både glæder mig til du kommer tilbage og ikke, for så starter et helt nyt kapitel i vores liv, og det bliver godt nok mærkeligt og trist ikke at skulle have ham for mig selv dagen lang!

  Ha’ en fantatsisk sommer 😀

 12. Lyder som en forrygende idé! Det er godt at gøre op med rutiner, bryde hverdagen og bare være… – så ha’ en fantastisk sommer! Jeg kan stadig finde mange ulæste indlæg på din blog – og skal jo også nå selv at holde ferie, så… Holder du monstro også ferie fra JP eller er jeg heldig at kunne få en lille dosis Julia hver tirsdag?

  GOD FERIE! Håber I vil NYDE, NYDE, NYDE sommeren!

  Kh.

 13. I er fandme søde! Nej, jeg holder ikke absolut ferie – jeg holder bare fri fra bloggen her. Prøver at tænke noget originalt og se noget nyt, så jeg er FYLDT op af ting, jeg er nødt til at dele… Nye referencer, på en eller anden måde… KH J

 14. Kære Julia

  Det er dig velundt!

  Jeg ville dog lyve hvis ikke jeg sagde (skrev), at jeg vil savne dine vise ord helt vildt. Den er altid sikker, at når jeg “b”logger online, så har du skrevet et skønt indlæg – og dem vil jeg sku savne… MEN – jeg glæder mig vildt til 1. august og hey – ha’ en magisk blog-ferie.

  Smil i spandevis fra
  Mia

  ps – har læst rygter om, at du udkommer med en ny bog til sep. – er det mon rigtigt??? (jeg håååber det er sandt *ss*)

 15. Ja, god ferie og tænke-tanker-tid. Det er godt med tilbagetrækningen indimellem. – Du ved… Yin og Yang – dvale og parringstid – middagslur og festivitas.
  Glæder mig til du er tilbage igen.

 16. Kære Julia
  God blogferie. Synes du med dette sætter en fin standard for blogging ved at vise, at man godt kan gå offline uden af den grund at være sat af i bloguniverset. Der er nemlig lidt en tendens til at ‘jo oftere og mere, jo bedre’ på blogs og sociale medier generelt, og sådan behøver det ikke være, synes jeg. Stille tænkepauser er altid gode og nødvendige, for man kan godt blive lidt ‘fanget’ i en konstant onlinetilstand med alt det spændende, der sker herude. Og jeg er i øvrigt fuldstændig overbevist om, at alle dine meget loyale og dedikerede læsere stadig vil være der, når du er tilbage på bloggen, fordi de tager så meget med sig herfra.
  Personligt er jeg også gået ind i en periode, hvor jeg holder lidt igen med blogs, facebook osv., da jeg skal aflevere phd til sommer (om blogs, og i den forbindelse har jeg været meget inspireret af din passionerede måde at blogge på, selvom jeg skriver om de tunge blogdrenge, nemlig corporate blogs). Men jeg vender også stærkt tilbage til august og vil glæde mig til friske input fra dig til den tid.
  Alle de bedste hilsner og god velfortjent tænketid fra Annette

 17. ÅÅÅÅÅÅHHHHHHH NEEEEJJJJ!!!! En hel lang sommer uden dig…….Jeg tror, jeg starter forfra med at læse dine indlæg så……Eller dine bøger igen…Men det er dig selvfølgelig vel undt, – nyd det nu i fulde drag…..og tænk ikke for meget på os “krævende” læsere!! Glæder mig til august, – rigtig god sommer! :o))

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *