Fra min Firmabil

Min firmabil er en cykel. Den er hvid og gammel og det nyeste, fineste og bedste ved den er den enorme cykelkurv, jeg har anskaffet. I dag cyklede jeg til møde igennem København, og her er de billeder jeg tog fra turen:

Ikke langt fra min fantastiske venindes hoveddør står denne cykelskulptur - hvis du har gode øjne kan du se et fint lille digt på den.
Om fristaden. Til at forstå. Og svært at være uenig i.

Og da jeg skulle hjem til Østerbro igen blev jeg bogstaveligt talt haglet ned. Det vildeste næsten tropiske hagl og regnskyld væltede ned i et kvarters tid, og bagefter så verden sådan ud:

Se himlen


Hov, forresten – jeg har lagt en skriveøvelse op her ovre, hvis du skulle få lyst.

3 kommentarer

  1. Herlige stemningsbilleder – tak. Selv var jeg indedøre, da regn og hagl styrede ned og kunne nyde solens stråler, da jeg sidst på eftermiddagen skulle se Albert spille sin første fodboldkamp. Den danske sommer, som jeg husker den fra min barndom, lidt af det hele og aldrig helt til at vide, hvornår.

  2. Tak for skønne billeder fra hovedstaden – noget nær så langt væk i Danmark, som man kan komme herfra hvor jeg bor…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *