3 kommentarer

  1. Orv mand! Troede jeg blev nr. 135 i din give-away, men var så lang tid om at skrive at da jeg sendte var jeg nr. 137???? Hvor gammel er man så? Nå, men jeg tror åbenbart jeg er den eneste på nettet og har som et barn svært ved at forestille mig hvor mange der er på af gangen – i DK… Læste lige din skriveøvelse og gik direkte i skriveblokering 😉 Nej spøg til side. Har bare været alene hjemme med 3 skønne drenge siden søndag kl. 15 – som i helt alene hjemme. Det er gået godt, men jeg har godt nok være på og har ømme lår, selvom jeg ikke har dyrket motion? Om jeg er træt – joh, en lille smule. Og jeg er rigtig glad for at manden/faderen kommer hjem i morgen 🙂 Og så har jeg jo også været på arbejde ind i mellem 😉 Tak fordi du “lyttede”.
    Hende der drømmer om egen blog, men ikke rigtig tør tage springet……

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *