Fantastiske Nye Blogs # 8

Uha. Så er der godt nyt til din indre Yoga-elsker, for Karen Pallissgaard har nemlig genopfundet sin blog, givet den et helt nyt navn, og er faktisk startet forfra. Det har hun gjort her. Navnet er youmeyoga, og bloggen er simpelthen så sprød og fin. Damen skriver fantastisk, indlevende og med humor og glimt i øjet, så det er faktisk lige til at blive forelsket af. I øvrigt er det helt fantastisk spændende, hvordan nye ting, emner og livsstile dukker op i bloguniverset. Yoga er vel sådan set noget temmeligt fysisk noget, en oplevelse man kan få, og som desuden er ret personlig. Den kan være svær at vise og illustrere, men nu er denne del af livet simpelthen også ved at finde en plads. Og nøgleordet for Karens blog, som for alle andre gode blogs herude i cyberspace er naturligvis: Del. Det gør Karen. Nyd den.

1 kommentar

  1. Yep, hun er både sprød og fin, hende Karen – ligesom hendes ord på youmeyoga. Damen er under alle omstændigheder skyld i, at jeg skal ha’ tjekket yoga ud.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.