Pumpen revisited…

I et afsnit af “Hvor Lagde Jeg Babyen” sidder jeg på et offentligt toilet på spillestedet pumpehuset med en brystpumpe. Johan er ved at gøre klar til at gå på scenen og uden for toilettet står der nogle unge piger, som pga pumpelyden tror at der sker helt andre (og frækkere) ting og sager på toilettet. Jeg er tit blevet spurgt om det afsnit er sandt. JA GU´ER DET DA SANDT! Og her er å-stedet, og et par-foto af de charmerende omgivelser og mig:

7 kommentarer

  1. Jeg elsker det afsnit – og din bog i øvrigt! Du rammer overgangen til at være nybagt mor lige på kornet.
    Tak for fantastisk læsning – og genialt i øvrigt, at din bog let kan læses bite size mellem bleskift, pumpning og skrigeture.

  2. Fantastisk 🙂 Man kan ikke andet end at elske din bog – og jeg har ikke engang børn endnu!

  3. Det er simpelthen et af mine ynglingsafsnit!!! Og så sjovt…både at du sidder der og pumper – så friskt at du havde mod på det, jeg var nok bare blevet hjemme….eller det er så også lidt fordi, at min kæreste ikke rapper…. 😉
    Og så var det også så sjovt, de kommentarer….gad vide, om de unge tøzer ikke havde syntes, at en brystpumpende mor havde været lige så “ulækker”/grænseoverskridende som et bollende par?! 😀

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *