De tager faderskabet tilbage!

Vi har tit talt om det herude: Noget med at fædrene også må komme ind i kampen, tage faderskabet tilbage og kaste sig ud i det, med alt, hvad det nu indebærer. Det er der nu nogle amerikanske fædre der har gjort, og det er hylende morsomt. I Dadlabs.com, hvor nogle fædre  sidder i en garage og diskuterer faderskab a la Mythbusters. De taler også om mødrene, og om, hvordan fanden (sorry) de kan få lov til at få en finger med i spillet, eller bare et enkelt ord indført. Det er simpelthen lidt for sjovt, og meget amerikansk show-agtigt. Tjek det ud, og husk at se videoen om snot-sugeren (yep), hvori der også indgår en rap om netop denne snotsuger.

2 kommentarer

  1. Ejjj….glæder mig enormt til at vise min bedre halvdel det sted – selvom det virker lidt funny-agtigt på den der smil-overbærende-måde…(bortset fra at det dér “delivery room” er grimt med al det træ…øv!!).

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *