Det er en pigeting

Jeg fandt dette ark i går på Kvindemuseet i Århus. Jeg kunne ikke lade være med at købe det. Og jeg kan heller ikke lade være med at vise det; for der er noget særligt ved det, noget genkendeligt, og så er det simpelthen så stilet; jeg mener: Helle for Store Maries gardeobe!

Hele arket, så godt som jeg kan knipse det

Lingeri med monogram? JA TAK!
Jeg ønsker mig alle sæt og er næsten sikker på at jeg vil kunne cykle i dem. Næsten sikker.

10 kommentarer

 1. Hej 😉
  Jeg er vilde med disse, og er så heldig at arve dem efter min mor med malet æt af hende ;D
  Lene

 2. Hov prøver lige igen, blev da til noget være noget 😉
  Det jeg ville skrive var at jeg har været så heldig at jeg har arvet dem af min mor – som har malet og klippet ektra til..
  Og er vilde med dem.. Lene

 3. Hvor kunne det være FANTASTISK at kunne gå klædt sådan hver dag! Personligt har jeg altid været forelsket i Søs fra Far til fire’s garderobe – selv leopardmuffedissen 🙂

 4. Kunne ikke lade være med at grine da jeg læste dit indlæg, for jeg har også været på Kvindemuseet og jeg kunne heller ikke lade være med at købe “Marie”. Min mor samlede på dem da hun var lille og jeg har hendes samling nu. Den tror jeg, jeg vil vise frem på bloggen en dag.

 5. Det var da lige et kig tilbage til noget at det, jeg hyggede mig rigtig godt med som barn. Påklædningsdukker. Det kunne der godt gå mange gode timer med 🙂

 6. Jeg har også en lille samling af de forskellige påklædningsdukke-ark. De er SÅ fine, og jeg vil have alt tøjet! Og tror også godt jeg kan cykle i det…Kan man mon få en cykel med dame-saddel, a’la den til heste? Hmm, det var måske noget at produktudvikle. Patent er hermed taget 😉

 7. De er så fine. Jeg har et ark af Christels påklædningsdukker hængende på mit tøjskab 🙂

  Jeg har tegnet og klippet og leget rigtig meget med påklædningsdukker da jeg var barn.

  Vil klart en tur på kvindemuseet næste gang jeg er i Århus.

 8. Jeg er vild med Sorte Marie – i virkeligheden mest, fordi hun jo i dag er vildt politisk ukorrekt 🙂 Er det ikke “Lille Sorte Sambo”, der er blevet censureret? Vi kalder (MEGET kærligt!!!) vores lille kommende nougatmus fra Etiopien for Sambo, men vi tør ikke gøre det ude i offentligheden, så bliver vi bare arresteret af adoptionsmyndighederne … ;o)

 9. I Salling har de Lille Marie og Sorte Marie som påklædningsdukker på træ med magnetkjoler til.
  Men dem gider mine drenge altså ikke lege med. 😉

 10. Victorias Palace hedder en lille biks på Fanø – her et link til ders hjemmeside:

  http://www.victoriaspalace.dk/

  Er man på de kanter, er det et besøg værd. Der er påklædningsbøger med amerikanske præsidenter, kongelige og så alle de gode gamle danske klassikere. Desuden masser af kort, søde ting til store og små – og så er damen, der har den, bare den sødeste.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *