Tour de Juhu-land #3: Det store valg

Ind i mellem står man overfor et stort valg. Hvilken vej, skal man vælge? Lige i dag var det ikke så svært.

På min tur her i Juhu-land, har jeg nemlig brugt dagen i Smilets by, og helt ærligt: Århus holder! Jeg spiste frokost i virkeligt godt selskab, på Kvindemuseets cafe. Der der Kvindemuseum, som jeg ikke havde den fjerneste ide om eksisterer, er i den grad et besøg værd. Vi burde følges på en pilgrimdtur dertil, og kigge lidt på det der kvindeliv, og hvordan det har set ud. Huset i sig selv er en oplevelse, og spinattærten i cafeen smagte bedre end jeg husker spinat nogensinde har gjort, og ja, så er det et sted med holdning. Og dem kan jeg godt lide.

I morgen skal jeg tidligt op og med toget til Grenaa – foredrag her, og jeg glæder mig helt vildt. Jeg rapporterer naturligvis… Rigtig glædelig fredag aften, og hey – selvom Århus er Smilets by, og selvom det er topfedt at være on the road, så har jeg hjemve. Elias og Johan er langt væk.

8 Comments
Previous Post
Next Post