Uge + tid og så liiiiiige lidt panik

Weekenden er ved at være slut, og det regner. Det gør stuen ekstra hyggelig udenfor, når vinduerne er prikkede af tunge dråber.  Jeg har lige tænkt ugen igennem og borset fra at Johan skal være væk på noget musikprojekthalløj hele ugen (PANIK), så tegner den til at blive god! Der er smæk på hver dag, og hverdagskoordineringen som Johan ellers er på toppen af hver eneste dag, skal jeg finde ud af (PAAAAANIIIIIIK), og jeg prøver allerede at tænke igennem, hvornår jeg overhovedet kan komme i bad, når Elias tæsker rundt med 180 i timen hver morgen, men det finder jeg vel ud af (PANIK). Jeg har bunker liggende af ting, jeg mangler at have de der to timer ekstra til at gå i gang med. Ting, jeg gerne vil skrive, ting, jeg gerne vil have styr på, ting, jeg gerne vil sy. Bunkerne ser ret indbydende ud, men jeg lader dem være. Går bare et par gange rundt om dem, og klapper dem lidt og lader dem ligge.

Vigtigt: Johan skal interviewes på p3 i morgen – sådan ca mellem 14 og 15. Spændende! Ingen panik.

Mønster og syvejledning købt i anfald af: Hvor fucking svært kan det være? Svært, hvis man ikke kan japansk. Eller har 14 dage til det.

Tøj til Elias. Eller. Altså, det bliver det engang…

13 Comments
Previous Post
Next Post