Datenight… Og så igen…

Romantisk aften var meget romantisk, og det var fuldstændigt fantastisk at være ude og være sammen, og hav tid og ro til snak, der handler om andet end bletilbud, hverdagskoordinering og søvn. Og kys. Vi nåede både fancy restaurant, hvor kyndige mennesker holder foredrag om, hvad man lige om lidt spiser en lillebittebitte portion af, og oldschool værtshus inklusive halvlummer krofatter. Så kom vi hjem. Babyen var lysvågen og inddrog hele natten. Der var nærmest tale om brydekampe for at få ham til at ligge stille. Og selvom forældrene har drukket vin, må man jo ikke svinebinde barnet til tremmesengen, så natten blev lang. Det unge hold var vildt cool babysittere som altid (nogen bude faktisk brodere nogle medaljer for babysitning… Anyone? Lillemor?), og nu er koffeinbalancen ved at være genoprettet og alt ånder fred og, ja, idyl.

4 Comments
Previous Post
Next Post