Det Kongelige har sort samvittighed

Foto: Palle Steen Christensen
Foto: Palle Steen Christensen

…. eller nej, det har de nok ikke, men …. “SORT SAMVITTIGHED er 11 unge kvinders kunstneriske kollektiv, musikalske legeplads og rum for uforudsigeligheder. Alle sangene er Anne Linnets, fordi de elsker dem, men i ny og helt særlig indpakning, fordi de ikke kan lade være. Teaterkoncert møder avantgarde-cabaret, ud fra devisen hellere alt for meget, end lidt for lidt.” Sådan står der på det Kongeliges hjemmeside, og hey: Jeg kan kun anbefale, at du skynder dig at købe en billet. De spiller røven ud af bukserne, og man tror altså ind i mellem det er løgn, når Anne Linnet fortolkes, så man gen-forelsker sig i hele det univers (på tværs…). Det er den 25. januar.

0 Comments
Previous Post
Next Post