Velstand til huset

I dag har jeg fået en gave. Af Anne. Min redaktør på Pretty Ink. Det er en kat, som ligesom skal vinke velstanden ind i mit hjem. Anne ved, jeg har brug for den. Velstanden. Nå, men katten kom i en fin æske, hvor der var trykt en vejledning på engelsk. Det er komplet volapyk og jeg fatter ikke en hat. Men jeg er vild med det!! Især sætningen: PLEASE DON´T THROW BATTERY AWAY IN THE FIRE IN ORDER TO PREVENT OCCURRENCE EXPLOSION holder hundrede. Og overskriften; THE USAGE MUST KNOW. Så når de siger at Kina er på vej til verdensherredømme så er det måske ikke på engelsk, det skal foregå.

8 kommentarer

  1. hehe…Håber du knækker koden, så du kan byde velstanden velkommen. Jeg ku da også godt bruge sådan en kat. Skriv lige, hvis den virker;o)

  2. Haha – hurra for auto-oversættere! Men husk lige at skrive, om den virker (og i så tilfælde, hvor man kan købe den!!)

  3. Å hvor er det sjovt. Jeg griner så tårene triller, men så læser jeg din sidste sætning om kineserne der ikke kan overtage verdensherredømmet på engelsk og tænker mig lidt om. For helt ærligt hvor godt er lige mit Mandarin? Det vil næppe nogensinde blive bare kvart så godt som “recruit the wealth cat”…

  4. OMG I LOVE THIS!!!

    Jeg er enig med Marina om at vi kommer i knibe (nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvor godt dit kinesiske er), når/hvis Kina overtager verdensherredømmet…

    At tænke sig, jeg valgte kommunikation frem for kinesisk, da jeg engang i sin tid skulle vælge studie. Tsk tsk tsk…

  5. Pingback: ME WANNA - Eeze
  6. Hej Alle, der er faktisk en aktuel udstilling på Brandts hvor man kan anskaffe sig sådan en 😀

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *