Vinkekatten VIRKER!

Jeg kom hjem fra arbejde i dag, og dér lå en sand overlevelsespakke fra Lis… En sovemaske! En fantastisk sovemaske. Den er simpelthen så smuk, og jeg stjal mig da også liiiige til 2,5 minut på sofaen. Hvis du – ganske forståeligt – bliver nødt til at finde ud af, hvordan du får fingrene i en selv, så tjek det her link ud:

http://karlssonskludeskab.blogspot.com/

Først en lille lur….

Så er man TOTALT på toppen igen og klar til at tumle babyaften, arbejdsaften og de tre andre slags aftener, man har brug for at nå på ca 2 timer.

Men her stopper det ikke, for på væggen hang der allerede et broderi fra Ida, som bor her:

http://rumlekiksenogjeg.blogspot.com/

Johan er helt oppe og ringe over det – og havde både flået kuverten op og rammet broderiet ind inden jeg overhovedet havde overvejet at tage hjem fra arbejde. Det er fandme så flot, Ida! Jeg er vild med det!!!

Og inden i morgen aften, har jeg fundet ud af, hvor den vinkekat kommer fra. For den virker!

7 Comments
Previous Post
Next Post