Vinkekatten VIRKER!

Jeg kom hjem fra arbejde i dag, og dér lå en sand overlevelsespakke fra Lis… En sovemaske! En fantastisk sovemaske. Den er simpelthen så smuk, og jeg stjal mig da også liiiige til 2,5 minut på sofaen. Hvis du – ganske forståeligt – bliver nødt til at finde ud af, hvordan du får fingrene i en selv, så tjek det her link ud:

http://karlssonskludeskab.blogspot.com/

Først en lille lur….

Så er man TOTALT på toppen igen og klar til at tumle babyaften, arbejdsaften og de tre andre slags aftener, man har brug for at nå på ca 2 timer.

Men her stopper det ikke, for på væggen hang der allerede et broderi fra Ida, som bor her:

http://rumlekiksenogjeg.blogspot.com/

Johan er helt oppe og ringe over det – og havde både flået kuverten op og rammet broderiet ind inden jeg overhovedet havde overvejet at tage hjem fra arbejde. Det er fandme så flot, Ida! Jeg er vild med det!!!

Og inden i morgen aften, har jeg fundet ud af, hvor den vinkekat kommer fra. For den virker!

7 kommentarer

  1. Godt at broderiet nåede frem, men hva’ fa’en sker der lige for de sorte striber?? Er det kameraet, der fucker et eller andet op, eller er det blevet hærget i posten? Det var altså hvidt da jeg sendte det afsted 🙁

  2. heldige dig – med den sovedims kan du lukke lys og verden ude og hellige dig SØVN!!! (kan du fornemme min slet skjulte misundelse – både over sove-dims OG søvnen???) ;O)

  3. Lækker sovemaske ! Måske man skulle have sådan en sag også – er jo lækker ud over alle grader. Power-nap kan helt klart anbefales.Jeg arbejde på et tidspunkt som nattevagt på sygehuset her i byen. Der tog vi hver især 20-25 minutter på en briks på et mørkt lukket undersøgelsesrum. Bare koblede ud, og lod de andre om klokker og alarmer. Det var guld værd, og resten af natten klarede man fint bagefter. Men 2,5 minutter… SÅ er den sgu genial sådan en maske 🙂

    Tak for kommentaren ved mig, ha ha ha. Cliche måske, men det er fedt at mærke at hverdagen bare kører og man drøner rundt i et lille selvfedt hurraråb.

    Knus.

  4. Ih, Julia, hvor er det godt du blev glad for den! Det var jo dit indlæg om den manglende søvn, der inspirerede mig til at sy den, så det er mig, der takker:-)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *